Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου του Βόλου πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση της παρουσίασης της υποψηφιότητας του Κώστα Αγοραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.   Στην άνευ προηγουμένου εκδήλωση που διοργάνωσαν οι τέσσερις ΝΟΔΕ Θεσσαλίας κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ στο πάνελ, πέρα από τους προέδρους των ΝΟΔΕ, βρέθηκε ο γραμματέας ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης.

Την αμέριστη στήριξή του στο πρόσωπο του σημερινού περιφερειάρχη Θεσσαλίας εξέφρασε από το βήμα και ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος.  

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος «γαλάζιων» τοπικών στελεχών αλλά και κορυφαίες προσωπικότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και πλήθος Θεσσαλών που στηρίζουν τον περιφερειάρχη στην επερχόμενη «μάχη».  

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μεταδόθηκε ένα βίντεο με το έργο που έχει επιτελέσει η Περιφερειακή αρχή στους τέσσερις θεσσαλικούς νομούς την τελευταία πενταετία, ανά θεματική ενότητα (Υγεία, Υποδομές, Παιδεία, Αθλητισμός, Πολιτισμός) με τίτλο «Τι έκανε για μένα η Περιφέρεια Θεσσαλίας».  

Διαβάστε τη συνέχεια στο kalpi19.gr