Αφού κράτησε ζωντανή την κυβέρνηση για να υπογράψει, τον Ιούνιο του 2018, τη Συμφωνία των Πρεσπών, τώρα ο Πάνος Καμμένος δεν σταματά τις αποκαλύψεις. Σε νέα τηλεοπτική του εμφάνιση, αυτή τη φορά στο Open, o τέως υπουργός Άμυνας ισχυρίστηκε ότι τα Σκόπια χρηματοδοτείται απευθείας από τον ελληνικό προϋπολογισμό και ότι είναι σε ισχύ μυστικό πρωτόκολλο.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι η Ελλάδα «δίνει στον Ζάεφ 198 εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό, με απευθείας χρηματοδότηση, επαναφέροντας ένα παλαιό πρόγραμμα για την ενίσχυση των Βαλκανίων».

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Παναγιώτη Ρήγα. «Γίνονται επικίνδυνα πράγματα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Δεν έχει να κάνει με τον κ. Αποστολάκη, έχει υποσκελιστεί από τον Ρήγα που λειτουργεί σαν κομισάριος στο υπουργείο Αμυνας», είπε και συνέχισε επιτιθέμενος στον αρχηγό ΓΕΣ, λέγοντας ότι δεν έκαναν αρχηγό τον κ. Στεφανή, έκαναν έναν άνθρωπο με δύο εμφράγματα, που έχει στην πλάτη του και την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Είναι ακροδεξιός. Λειτουργεί σας πιόνι του Ρήγα. Προχές είπε ότι στο Ρούπελ πολέμησαν 'ανεξαρτήτως θρησκειών', ήταν στοχευμένη δήλωση. Είναι ανίκανος, επικίνδυνος, κατευθυνόμενος.»

Είχε όμως και νουθεσίες να κάνει για τη Novartis: «Η κυβέρνηση δεν πρέπει να εκμεταλλευθεί το θέμα και η NΔ να μην προκαταλαμβάνει την απόφαση της Δικαιοσύνης» είπε.

Όσο για τις εκλογές, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι Τσίπρας και Μητσοτάκης έχουν κοινά συμφέροντα. «Αν ο λαός δεν θέλει εμένα και τους ΑΝΕΛ στη Βουλή, εντάξει. Δεν θα αφήσω ποτέ παρεμβάσεις που προσβάλλουν τη σχέση της ορθοδοξίας με τον ελληνισμό».