Μετά από απανωτές θεατρικές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, που του έχουν δώσει δικαίως τον τίτλο του μετρ της κωμωδίας ο Λάκης Λαζόπουλος φέτος δεν φαίνεται να έχει πολλά κέφια πάνω στη σκηνή. Αν και τηλεοπτικά ως Ρομά έχει χαρίσει αμέτρητες ώρες γέλιου, φέτος στο θέατρο Βρετάνια, που υποδύεται πάλι έναν Ρομά με την παράσταση «Βρε καλώς τους» των Guy Laurent & Marc de Chauveron σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη, δεν δημιουργεί την γνωστή στο κοινό του κωμική έκσταση.

Ένας Ρομά ψάχνει να βρει πού μπορεί να εγκαταστήσει το τροχόσπιτο του και όλη του την οικογένεια. Ένας αριστερός εύπορος καθηγητής, που υποστηρίζει τα δικαιώματα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, αφού στριμώχνεται κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού talk show, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα φιλοξενίας στην πολυτελή κατοικία του, σε όποιον… Ρομά έχει ανάγκη.

Η παράσταση στο σύνολό της είναι μια καλή επιλογή διασκέδασης με τον θίασο να δένει απόλυτα χαρίζοντας στον θεατή μια απολαυστική κωμωδία. Ο Παύλος Χαϊκάλης, όπως πάντα γεύεται τον ρόλο του, τον κάνει δικό του και δημιουργεί έναν γλυκό καθηγητή που δεν έχει κανένα πρόβλημα να φιλοξενήσει στο σπίτι του Ρομά σαν να είναι συγγενείς του. Πλάι του η Μαρία Σολομού, ως σύζυγός του, προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ των ανέσεων της έπαυλης τους και των συνθηκών του τσαντιριού. Ξεχωρίζει και ο Νίκος Πολυδερόπουλος, που γνωρίσαμε πέρυσι από το τηλεοπτικό «Τατουάζ» ως σίριαλ κίλερ, καθώς με αυτόν τον ρόλο, αποδεικνύει πως του ταιριάζει πολύ και η κωμωδία.

Τον θίασο πλαισιώνουν ακόμα οι ηθοποιοί, Κωνσταντίνος Κοράκης, Στρατής Χατζησταματίου, Ελευθερία Παγκάλου, Γεράσιμος Σοφιανός, Νίκος Τσιμαράς και Γεωργία Αγγέλου.