Μπρα ντε φερ
Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
coverΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
Πολιτισμός

Ο Νίκος Μουρατίδης και η Όλγα Λασκαράτου προσκαλούν στον Ιανό καλλιτέχνες και κοινό για ακρόαση cd

Στον Ιανό την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στις 19:30

Οι γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί υποδέχονται την Νατάσα Μποφίλιου για ακρόαση του cd “Η εποχή του θερισμού”

Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στις 19:30, η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νίκος Μουρατίδης και Όλγα Λασκαράτου υποδέχονται στο café του ΙΑΝΟΥ την Νατάσα Μποφίλιου για ακρόαση του cd “Η εποχή του θερισμού”. Μαζί της θα είναι ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης και ο στιχουργός Γεράσιμος Ευαγγελάτος για να μας πουν τις ιστορίες πίσω από τα καινούργια τους τραγούδια.

Ο Νίκος Μουρατίδης και η Όλγα Λασκαράτου είχαν την ιδέα να φέρουν σε επαφή τους δημιουργούς με το κοινό στο cafe του ΙΑΝΟΥ για ν’ ακούμε τα τραγούδια τους, να μας λένε τις ιστορίες πίσω από αυτά, να παίζουν και Live acoustic… Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι καλλιτέχνες θα υπογράφουν αντίτυπα των cd τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.
Link προκράτησης: https://bit.ly/3pG8gsu 
ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου την ημέρα της εκδήλωσης και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα.
Ελάχιστη κατανάλωση: 4€

Λίγα λόγια για τις Ακροάσεις στο Cafe του ΙΑΝΟΥ


Μια φορά τον μήνα στο café IANOS οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νίκος Μουρατίδης και Όλγα Λασκαράτου προσκαλούν καλλιτέχνες και κοινό για ΑΚΡΟΑΣΗ cd. Στο ραδιόφωνο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM, τα Σαββατοκύριακα 4μμ-6μμ η Όλγα Λασκαράτου έχει την εκπομπή «Ένα παράθυρο θάλασσα». Αμέσως μετά, 6μμ-9μμ ακολουθεί ο Νίκος Μουρατίδης με την εκπομπή «Η Μικρή μας Πόλη».


Ο επόμενος καλεσμένος θα είναι:
23/12 Σταμάτης Κραουνάκης - cd «Γιορτή στα σπίτια»

Link εκδήλωσης: https://bit.ly/3befewh
Link Cd Νατάσας Μπορφίλιου, «Η εποχή του Θερισμού»: https://bit.ly/3meIEAI 

Μπορείτε να δείτε όλες τις εκδηλώσεις του ΙΑΝΟΥ στο Youtube Channel: https://www.youtube.com/c/ianos/featured 

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών και τα ισχύοντα μέτρα η παρακολούθηση τους με φυσική παρουσία γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική κράτηση στο ianos.gr. Η είσοδος στο χώρο εκδηλώσεων στο (Cafe IANOS) επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας .