Στις 27, 28, 29 Οκτωβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι το Sweet Factory Festival, όπου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γευτεί τη σοκολάτα, τα παγωτά, τους λουκουμάδες, τα donuts, τα γλυκά ταψιού, και γενικά τα όλα τα γλυκά. 

Οι μετρ του είδους έχουν συγκεντρώσει την «ανφαν γκατέ» γλυκών από όλη την Ελλάδα και σας προσκαλούν στο μεγαλύτερο φεστιβάλ γλυκών, ικανό να καλύψει όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Για πρώτη φορά όλα τα γλυκά θα είναι μαζεμένα σε έναν χώρο.

sweetfactory__7_

Για τρεις μέρες το Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι θα πλημμυρίσει από οτιδήποτε σχετίζεται με γλυκά: σοκολάτες, παγωτά, καραμέλες, ζαχαρωτά, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, γλειφιτζούρια, βάφλες και cupcakes -vegan και μη- θα έχουν την τιμητική τους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή.

Δεκάδες καταστήματα με όλων των ειδών τις λιχουδιές, δημιουργούν το πιο λαχταριστά γλυκό σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο εμπλουτίζεται με σεμινάρια και workshops από γνωστούς pastry chefs και food bloggers και happenings.

sweetfactory__5_

Μέρες & ώρες: 27, 28, 29 Οκτωβρίου 2023
Ωράριο: 11.00 – 23.00
Εισιτήρια:
https://www.more.com/happenings/festival/sweet-factory-festival/ 
Μέρος: Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Πειραιώς & Ερμού, Γκάζι (Μετρό Κεραμεικός)
Site: www.thesweetfactory.gr