Για όλους εσάς που λατρεύετε τη σοκολάτα, τα παγωτά, τους λουκουμάδες, τα donuts, τα γλυκά ταψιού, και γενικά τα γλυκά, η πρόταση είναι μία και τα περιλαμβάνει όλα. Πρόκειται για το Sweet Factory Festival, που θα λάβει χώρα για πρώτη φορά στην Αθήνα το τριήμερο 27, 28, 29 Οκτωβρίου 2023 στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ.

Οι μετρ του είδους έχουν συγκεντρώσει την «ανφαν γκατέ» γλυκών από όλη την Ελλάδα και σας προσκαλούν στο μεγαλύτερο φεστιβάλ γλυκών, ικανό να καλύψει όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Για πρώτη φορά το κοινό θα δει όλα τα γλυκά μαζεμένα.

sweetfactory__7_

Για τρεις μέρες το Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι θα πλημμυρίσει από οτιδήποτε σχετίζεται με γλυκά: σοκολάτες, παγωτά, καραμέλες, ζαχαρωτά, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, γλειφιτζούρια, βάφλες και cupcakes -vegan και μη- θα έχουν την τιμητική τους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή.

sweetfactory__5_

Δεκάδες καταστήματα με όλων των ειδών τις λιχουδιές, δημιουργούν το πιο λαχταριστό γλυκό σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο εμπλουτίζεται με σεμινάρια και workshops από γνωστούς pastry chefs και food bloggers και happenings.

sweetfactory__4_

Πληροφορίες
Μέρες & ώρες: 27, 28, 29 Οκτωβρίου 2023
Ωράριο: 11.00 – 23.00
Εισιτήρια:
https://www.more.com/happenings/festival/sweet-factory-festival/ 
Μέρος: Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Πειραιώς & Ερμού, Γκάζι (Μετρό Κεραμεικός)
Site: www.thesweetfactory.gr