Πριν μερικές ημέρες η ιστοσελίδα «Depor» είχε κάνει αφιέρωμα σχετικά με τα 10 ιστορικότερα γήπεδα του πλανήτη. Και το «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν ανάμεσά τους! Όπως το «Άνφιλντ», το «Γκούντισον Παρκ» και πολλά ακόμα γνωστά στάδια.

Τώρα, μία νέα σπουδαία διεθνής διάκριση έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τους «ερυθρόλευκους»! Ως γνωστόν, η ομάδα του Πειραιά έχει κατακτήσει συνολικά 44 πρωταθλήματα στην Ελλάδα, περισσότερα από όλες τις άλλες ομάδες μαζί! Αυτό το νούμερο (44) το… ζηλεύουν, όχι μόνο οι υπόλοιπες ομάδες της χώρας μας, αλλά και μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, καθώς ελάχιστοι έχουν κερδίσει τόσα πρωταθλήματα.

Για την ακρίβεια, ο Ολυμπιακός κατατάσσεται στην 4η θέση της λίστας των ομάδων με τα περισσότερα πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το γνωστό αθλητικό Μέσο «Bleacher Report»! Στην κορυφή βρίσκεται η Ρέιντζερς με 54 τίτλους στην Σκωτία, ενώ ακολουθούν η Λίνφιλντ από τη Βόρεια Ιρλανδία με 53, η Σέλτικ με 50, ο Ολυμπιακός με 44 και την πεντάδα κλείνει η Μπενφίκα με 37!

Στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται επίσης οι Γιουβέντους (35), Άντερλεχτ (34), Άγιαξ (34), Σπάρτα Πράγας (33) και Ρεάλ Μαδρίτης (33)!

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του «Bleacher Report»:



πηγή:to10.gr