Στο σπίτι του αντιπροέδρου της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, επιτέθηκε την περασμένη Πέμπτη ομάδα κουκουλοφόρων. Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ οι άγνωστοι άνδρες εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για την συμμετοχή των «κόκκινων διαβόλων» στη European Super League. Όπως ανέφερε το Sky Sports μάλιστα προκλήθηκαν ζημιές στις μπροστινές πόρτες.

Τη στιγμή της επίθεσης, κανείς δεν ήταν σπίτι του 49χρονου διοικητικού παράγοντα της Μάντσεστερ. Επιπλέον, το περιστατικό, για το οποίο η αστυνομία δεν ειδοποιήθηκε, συνέβη την ίδια ημέρα κατά την οποία θερμόαιμοι οπαδοί εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν ενάντια στη διαχείριση της οικογένειας Γκλέιζερ, που είναι ουσιαστικά η ιδιοκτήτρια του ιστορικού κλαμπ.

Να σημειωθεί ότι μετά το πολύκροτο «ναυάγιο» με τη European Super League και τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της, ο Εντ Γούντγουορντ παραιτήθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου, στον οποίο δραστηριοποιείται από το 2007. Την ίδια ώρα, φήμες θέλουν και την πανίσχυρη οικονομικά οικογένεια Γκλέιζερ να σκέφτεται την πώληση των μετοχών της. Παράλληλα, σε δεινή θέση βρίσκονται και άλλοι κορυφαίοι διοικητικοί παράγοντες, που στήριξαν το εγχείρημα της ESL, όπως για παράδειγμα ο Αντρέα Ανιέλι της Γιουβέντους.