Φινάλε της σεζόν και… εξετάσεις για αυτή που έρχεται για κάποιους στο Ρέντη. Ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία της χρονιάς με το νταμπλ να είναι στο μυαλό όλων και τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει βάλει σε εφαρμογή το πλάνο του εν όψει του τελευταίου ματς της σεζόν, και πιο σημαντικού, του τελικού στις 22 Μαΐου με τον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ιστοτόπου to10.gr, παράλληλα με το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας «τρέχει» και ο σχεδιασμός για την επόμενη, με αστερίσκους ελέω… Τσέλσι αλλά και με νέα πρόσωπα ήδη στο Ρέντη.

Ο λόγος για τον Αλγκασίμ Μπα που εδώ και καιρό βρίσκεται στα μέρη μας για χάρη του Ολυμπιακού και πλέον από την στιγμή που ολοκληρώθηκε το deal της μεταγραφής του έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός από την Γουινέα είναι στη διάθεση του Μαρτίνς για τις προπονήσεις με τον Πορτογάλο τεχνικό να τον περνάει από τα δικά του τεστ βλέποντας τον δια ζώσης πλέον να ξεδιπλώνει το ταλέντο του.

Με τις πρώτες εντυπώσεις να είναι ιδιαίτερα θετικές από τον Αλγκασίμ Μπα. Ο Αφρικανός άσος μάλιστα ξεχώρισε για τα τελειώματα του στην άσκηση που εφάρμοσε ο Μαρτίνς κατά την σημερινή προπόνηση. Ο Μπα όλο αυτό το διάστημα ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα με την συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα πλέον να σηματοδοτεί και το ξεκίνημα της μεγάλης πρόκλησης στην καριέρα του.

Όσον αφορά τώρα το ματς της Τρίπολης, ο Μαρτίνς φρόντισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του για το βασικό σχήμα και στη σημερινή προπόνηση. Όλα δείχνουν πάντως πως θα συνεχίσει τα πειράματα αλλά και τις ευκαιρίες σε παιδιά που δεν ήταν στην «πρώτη γραμμή» αλλά και σε νέα παιδιά όπως οι Σουρλής και Καλογερόπουλος.

Εκτός από τους τραυματίες Αβραάμ και Μπα και ο Σωκράτης δεν μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ακολουθώντας και σήμερα θεραπεία κυρίως προληπτικά καθώς οι ενοχλήσεις που είχε στους προσαγωγούς έχουν υποχωρήσει.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Μαρτίνς τόσο με τον Σωκράτη όσο και με τους υπόλοιπους παίκτες που ετοιμάζει για τον τελικό Κυπέλλου θέλει να τους έχει όσο πιο φρέσκους γίνεται με ότι αυτό συνεπάγεται για την διαχείρισή τους.