Κάποτε οι δυο τους τρομοκρατούσαν ως δίδυμο τις αντίπαλες άμυνες. Πλέον ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Γουέιν Ρούνεϊ, από τη θέση του προπονητή της Ντέρμπι Κάουντι πλέον, μιλά για τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της μεταγραφής.

«Έχει νοοτροπία νικητή, την οποία θα μεταδώσει στους υπόλοιπους παίκτες και ειδικά στους νεότερους. Για νέους παίκτες όπως ο Μέισον Γκρίνγουντ, ο Μάρκους Ράσφορντ και ο Σκοτ ΜακΤομινάι, ο Κριστιάνο θα είναι μεγάλη βοήθεια», τόνισε ο Άγγλος παλαίμαχος φορ.

Όσο για το πού θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο 36χρονος Πορτογάλος σταρ; «Στην επίθεση! Είναι ένας επιθετικός και οι υπόλοιποι εννέα παίκτες που βρίσκονται πίσω του θα χρειαστεί πιθανότατα να κάνουν λίγο περισσότερη δουλειά. Όταν έχεις κάποιον σαν τον Κριστιάνο, τον θέλεις φρέσκο. Θέλει ακόμα να είναι ο καλύτερος και είμαι σίγουρος ότι θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στους παίκτες αυτή τη σεζόν».

Πάντως υπενθύμισε πως πλέον η πίεση μεταφέρεται στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος θα πρέπει να φέρει τρόπαια. «Ο Όλε σίγουρα θα ξέρει ότι βρίσκεται σε μια θέση όπου πρέπει να ξεκινήσει να κερδίζει μεγάλους τίτλους με τους παίκτες που έχει φέρει», κατέληξε ο Ρούνεϊ.