Ο σύντροφος της Κόνι Μετάξα, Μάριος Καπότσης το απόγευμα της Τρίτης 8/2 ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως αποσύρεται από την Εθνική Ομάδα Πόλο.

Μετά την μεγάλη επιτυχία στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες και την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στην υδατοσφαίριση και το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο σε ομαδικό άθλημα στην ιστορία της Ελλάδας, ένας κύκλος κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον αργυρό ολυμπιονίκη, που θεωρεί τη συμμετοχή του και την κατάκτηση του μεταλλίου, τον καλύτερο επίλογο στη διαδρομή του σαν παίχτης της εθνικής ομάδας

«Μετά από ώριμη σκέψη έφτασε και για μένα η στιγμή να πω το αντίο. Φεύγω γεμάτος από πολλά συναισθήματα ,λύπες αρκετό κόπο πολύ υπομονή και στο τέλος χαρά και ευγνωμοσύνη για αυτά που μου έφερε η ζωή στην αθλητική μου καριέρα στην εθνική ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες από το 2006 που ήταν η πρώτη μου χρόνια στην εθνική ομάδα σαν παιδάκι μέχρι σήμερα, από φυσικοθεραπευτές γιατρούς γυμναστές εργοφυσιολόγους προπονητές την εκάστοτε διοίκηση αλλά κυρίως τους συμπαίκτες μου ,που μαζί ζήσαμε υπέροχα πράγματα και μοναδικές στιγμές. Σας ευχαριστώ παιδιά.

Τέλος θα ήθελα να πω ότι νιώθω πολύ ευλογημένος που στην ζωή μου φόρεσα το εθνόσημο στο μέρος της καρδιάς. Αντίο στην πιο όμορφη σημαία.🇬🇷», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής τους ο Μάριος Καπότσης.