Σύμφωνα με το σημερινό, (9 Μαΐου) πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδας «Sport», η Μπαρτσελόνα έχει εντείνει τις προσπάθειες της για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Παράλληλα, ο Πολωνός επιθετικός αντιδρά στην εν λόγω πρόταση με θετικό πρόσημο. Από την πλευρά τους όμως οι Βαυαροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν στο ρόστερ και τη νέα σεζόν.

Πρόταση ανανέωσης

Η Μπάγερν Μονάχου έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά όπως φαίνεται οι όροι που έχουν προτείνει στον Πολωνό δεν τον ικανοποιούν καθόλου, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να έχει καταλάβει πως θα πρέπει να αποχωρήσει και ο επόμενος προορισμός του να είναι η ομάδα του Τσάβι στην Ισπανία.

Οι κινήσεις της Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Μπαρτσελόνα έχει έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του Πολωνού επιθετικού, με τις δύο πλευρές να μιλούν για μια συμφωνία περίπου στα 40 εκατομμύρια ευρώ, καθώς αυτό είναι ένα ποσό που θα μπορέσει να πείσει τη Μπάγερν Μονάχου να πει το «ναι», ώστε να αποχωρήσει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από τους Βαυαρούς.