Συγκλονίζει ο Έλληνας αθλητής του επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος ανακοίνωσε ότι για λίγο καιρό πρόκειται να σταματήσει τους αγώνες, εξαιτίας της κατάθλιψης και των κρίσεων πανικού που βιώνει.

Ο αθλητής αποφάσισε να σταματήσει τη σεζόν, για να φροντίσει την ψυχική του υγεία.

«Μετά από τραυματισμό στη σεζόν του κλειστού στίβου, ακολούθησε μια σειρά συμβάντων που μείωσαν το ηθικό μου. Για πρώτη φορά φέτος, έπαθα κρίση πανικού κάτι που, κατά συνέπεια, με βύθισε στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό διάστημα» επεσήμανε, σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Για πρώτη φορά φέτος έπαθα μια πλήρη κρίση πανικού που κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό καιρό. Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να ανατρέψω αυτήν την κατάσταση, αλλά αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα και ατυχή, ο κακός Manolo κυριάρχησε και ανέλαβε» σημειώνει ο νεαρός αθλητής του άλματος επί κοντώ.

«Ανάγκασα τον εαυτό μου να συνεχίσει τη σεζόν και να προσπαθήσω να είμαι θετικός και να απολαμβάνω τους αγώνες όπως κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και χωρίς κίνητρο», σημειώνει ο Έλληνας πρωταθλητής.