Ο Ολυμπιακός ξεκινά σήμερα την ευρωπαϊκή του πορεία, με πρώτη στάση την απαιτητική έδρα της Ναντ στη Γαλλία (22:00, Cosmote Sports 2).

Μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού, με την προσθήκη του Μαρσέλο, είναι να μπει με το «δεξί» στους ομίλους του Europa League και να γυρίσει στην Ελλάδα με βαθμό ή βαθμούς στις αποσκευές τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο γαλλικός σύλλογος προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν των Νεϊμάρ, Εμπαπέ και Μέσι, ωστόσο είναι πάνοπλη, καθώς ο Αντουάν Κομπουαρέ παραδέχθηκε πως επιστρέφει τόσο ο Μερλάν όσο και ο Σισοκό στα πλάνα του μετά τους τραυματισμούς τους.

Την ίδια στιγμή, η ελληνική ομάδα και ο Κάρλος Κορμπεράν έχουν ένα βασικό πρόβλημα, που δεν είναι άλλο από την απουσία του Γιαν Εμβιλά, ο οποίος δεν προπονήθηκε και εν τέλει έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Ισπανός προπονητής, βέβαια, έχει κάνει τις απαραίτητες αλλαγές για τη βασική εντεκάδα και είναι έτοιμος για την εκτός έδρας «μάχη» των Πειραιωτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τη νίκη επί του Ιωνικού με 3-1 για τη Superleague, όπου έλαμψε ο Πεπ Μπιέλ στο ντεμπούτο του.

Μία πιθανή εντεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Κάρλος Κορμπεράν είναι με τον Βατσλίκ στα καρέ και τους Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μανωλά και Άβιλα στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να δούμε τον Μπουχαλάκη με τον Χουάνγκ ενώ μπροστά τους στο «10» θα είναι ο Μπιέλ. Στη θέση των εξτρέμ θα δούμε τον Μασούρα με τον Μπόουλερ ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Αραμπί. Θέση στο σχήμα διεκδικούν τόσο ο Ουί-Τζο Χουάνγκ όσο και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.