Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ισπανός τεχνικός Μίτσελ Γκονζάλεθ, για να ολοκληρώσει τις συζητήσεις του με τον Ολυμπιακό και εκτός απροόπτου, από αύριο να κάτσει και πάλι μετά το 2015 στον πάγκο των ερυθρόλευκων.

Επτά χρόνια μετά την πρώτη του θητεία στο λιμάνι, ο Ισπανός τεχνικός επιστρέφει στην Ελλάδα για ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τους ερυθρόλευκους και ένα νέο κεφάλαιο να ανοίξει για αμφότερους.

Σύμφωνα με το to10.gr, μόνο τα τυπικά απομένουν πλέον για την ανάληψη της «ερυθρόλευκης» τεχνικής ηγεσίας από τον Μίτσελ. Ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Κάρλος Κορμπέραν, ήρθε στην Ελλάδα το μεσημέρι και αύριο (σ.σ Τετάρτη 21/9), αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Από το 2013 μέχρι το 2015 κατέκτησε με τον Ολυμπιακό 2 πρωταθλήματα, με συμμετοχή και σε τρίτο, και ένα κύπελλο, μα πάνω απ’ όλα υπέγραψε μερικές από τις πιο ιστορικές ευρωπαϊκές βραδιές του συλλόγου.


Σαν εκείνη τον Σεπτέμβριο του 14 με το 3-2 απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο. Ή έναν μήνα μετά, όταν υπέταξε τη «Γηραιά Κυρία», Γιουβέντους, με το γκολ του Παϊτίμ Κασάμι. Είχαν προηγηθεί οι δύο τριάρες στην Άντερλεχτ, στο Βέλγιο και στο Φάληρο.

Και, φυσικά, μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του Ολυμπιακού. Το 2-0 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Φεβρουάριο του 2014.

Στα 59 του χρόνια πλέον, ο Μίτσελ έρχεται για να συνεχίσει το έργο του από εκεί που το άφησε, ωστόσο, πλέον, με πολλή εμπειρία από το Ρέντη και τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.