Ένας από τους πρωταγωνιστές του Μουντιάλ έως τώρα είναι ο τερματοφύλακας της Πολωνίας, Βόιτσεχ Σέζνι, που έχει πιάσει δύο πέναλτι και οδήγησε την Πολωνία στους «16» της διοργάνωσης.

Η επιτυχία του απέναντι στον Λιονέλ Μέσι στο Πολωνία - Αργεντινή, πάντως, είχε και... ξεχωριστό παρασκήνιο, αφού, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο κίπερ της Γιουβέντους, οι δυο τους στοιχημάτισαν την ώρα του αγώνα για το αν θα δοθεί πέναλτι ή όχι!

Ο ρέφερι Μάκελι πήγε να δει τη φάση στο μόνιτορ ύστερα από ειδοποίηση του VAR και σε αυτό το διάστημα ο Πολωνός κίπερ είπε στον Μέσι πως ποντάρει 100 ευρώ στο ότι δεν θα καταλογιστεί πέναλτι. Στοίχημα που το έχασε, αλλά, όπως δήλωσε στην κάμερα μετά το τέλος του αγώνα, δεν πρόκειται να πληρώσει τον Αργεντινό, καθώς δεν χρειάζεται τα χρήματα!

«Έβαλα στοίχημα 100 ευρώ με τον Μέσι ότι ο διαιτητής δεν θα έδινε το πέναλτι και το έχασα. Δεν ξέρω καν αν επιτρέπεται αυτό σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, ίσως με τιμωρήσουν γι' αυτό. Έτσι κι αλλιώς, δεν πρόκειται να τον πληρώσω γιατί δεν τον νοιάζουν τα 100 ευρώ».

πηγή:gazzetta.gr