Στο τελευταίο του Μουντιάλ ο Λιονέλ Μέσι, μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος για την ποδοσφαιρική του διαδρομή, καθώς ο Αργεντίνος σούπερ στάρ του ποδοσφαίρου έχει κατακτήσει την κορυφή και έχει σπάσει αρκετά ρεκόρ.  

Ο 35χρονος αρχηγός της Αργεντινής παίζει για 169η φορά με τη φανέλα της εθνικής του ομάδα και συμπληρώνει έτσι τον μαγικό αριθμό των 1000 αγώνων στην τεράστια καριέρα του. Ο  Λιονέλ Μέσι έχει 169 συμμετοχές με την εθνική ομάδα, ενώ έχει παίξει 778 παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα και 53 με την Παρί Σεν Ζερμέν! Στη λίστα δεν υπάρχουν τα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει με την Ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής το 2004 στην Αθήνα. 

Για την ιστορία το πρώτο του παιχνίδι με την εθνική ομάδα ήταν στις 17 Αυγούστου του 2005 κόντρα στην Ουγγαρία (φιλικό) και μάλιστα είχε αποβληθεί! Ο Αργεντινός έχει κατακτήσει επτά Χρυσές Μπάλες, είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Αργεντινής και της Μπαρτσελόνα, έχει κατακτήσει τέσσερα Champions League, τρία Παγκόσμια Κυπέλλα συλλόγων, τρία ευρωπαίκά Super Cup, δέκα πρώταθλήματα, ένα Copa America και του λείπει το Μουντιάλ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)