Σφοδρή κριτική ασκούν τα γαλλικά ΜΜΕ στον Νεϊμάρ για την ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπάγερν Μονάχου, στο πρώτο ματς για τη φάση των 16 στο Champions League.

Ο Βραζιλιάνος σταρ είναι σκιά του καλού του εαυτού το τελευταίο διάστημα και μοιραία «χρεώνεται» τα ατυχή αποτελέσματα της ομάδας του. Η Παρί έφτασε χθες (14/02) τις τρεις διαδοχικές ήττες, αφού εκτός από τους Βαυαρούς, δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην μισητή αντίπαλο Μαρσέιγ (2-1) στο Κύπελλο Γαλλίας, αλλά και ούτε κόντρα στη Μονακό (3-1), σε ματς για το εγχώριο πρωτάθλημα.

Σε ελεύθερη πτώση

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και ένα μήνα περίπου ο 31χρονος επιθετικός δε θυμίζει σε τίποτα τον Νεϊμάρ, που έκανε πράγματα και θαύματα, πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το καλοκαίρι μέχρι και τη σέντρα στο φετινό Μουντιάλ, ο Λατινοαμερικάνος μετρούσε 16 γκολ και 14 ασίστ. Μετά την περιπέτεια με τη φανέλα της «σελεσάο» στα γήπεδα της αραβικής χώρας, έχει σκοράρει μόλις μία φορά και έχει μοιράσει 2 τελικές πάσες.

Εκτός από τα αγωνιστικά προβλήματα, φαίνεται ότι και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου έχουν αρχίσει να μαζεύονται μαύρα σύννεφα για τον σούπερ σταρ της Παρί.

Παράπονα

Σύμφωνα με την έγκριτη «L' Equipe», μετά την ήττα με 3-1 από τη Μονακό στο Louis II, ο σύμβουλος συλλόγου, Λουίς Κάμπος, αμφισβήτησε την επιθετικότητα των παικτών στα αποδυτήρια. Η κριτική, όμως, δεν έγινε δεκτή από τους Νεϊμάρ και Μαρκίνιος και το βραζιλιάνικο δίδυμο ενεπλάκη σε μια έντονη διαφωνία με τον Πορτογάλο.

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι φήμες για την εξωγηπεδική ζωή του Νεϊμάρ, με ξέφρενα πάρτι και διαμαρτυρίες από τους γείτονές του για φασαρία. Ο Βραζιλιάνος δεν σταματά να διοργανώνει εκδηλώσεις στην περιοχή που διαμένει, και ο δήμαρχος του επιτέθηκε μέσω της εφημερίδας «Parisien»: «Δεν είναι μόνο ότι γίνεται φασαρία. Όλη η κατάσταση είναι περισσότερο και από ενοχλητική»…