Τρόπον τινά φυσιολογικό μοιάζει το παλίμψηστο των φημών για το χωρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Τζορτζίνα Ροντρίγκες. Η διαμονή τους στη Σαουδική Αραβία, όπου ο Πορτογάλος αγωνίζεται με την Αλ Νασρ, με την υπογραφή ενός συμβολαίου διάρκειας δύο ετών που πρόκειται να του αποφέρει μισό δισεκατομμύριο ευρώ, πρέπει να μην είναι πολύ ευχάριστη για τη σύντροφό του, η οποία, για να στηριχθεί το αφήγημα της υπερκαταναλωτικότητας, που την έχει πιάσει, μάλλον δεν έχει και πολλά να κάνει στη χώρα. 

Διάφορες πηγές εξυφαίνουν το προφίλ της ως γυναίκας που είναι ανταγωνιστική προς το σύντροφό της, ο οποίος, μάλιστα, φέρεται να έχει βαρεθεί την παρουσία της, τουλάχιστον σε αυτήν τη μορφή. 

@abelplanelles

CRISIS entre Georgina y Cristiano?

♬ Todo Contigo - Álvaro De Luna






Ο δημοφιλής, από το tiktok, Ισπανός Αμπέλ Πλανέγες έριξε λάδι στη φωτιά των φημών, αναφέροντας πως το ζευγάρι προσφάτως είχε πολύ μεγάλο καβγά, πριν επιβιβαστεί στο ιδιωτικό αεροπλάνο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η αντιπαράθεση φέρεται να έλαβε χώρα μπροστά σε αρκετούς άλλους ανθρώπους, με την Τζορτζίνα Ροντρίγκες να μη μιλάει σε κάποιο μέλος του προσωπικού του αεροπλάνου, ενώ αρνήθηκε να μιλήσει και με τον Ρονάλντο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Η ίδια απάντησε με φιλοσοφική διάθεση στις φήμες, χρησιμοποιώντας ένα απόφθεγμα. «Ο ζηλόφθονος εφευρίσκει τη φήμη, το κουτσομπολιό διαδίδεται και ο ηλίθιος το πιστεύει» έγραψε.