Σε μια σκυταλοδρομία διακριτικών διαψεύσεων, μέσα από ενσταντανέ τα οποία δεν είναι πάντως εντελώς πειστικά, έχουν επιδοθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκες τους τελευταίους τρεις μήνες, εξαιτίας των δημοσιευμάτων που μιλούν για χωρισμό

Τον τελευταίο καιρό έχουν αραιώσει, παρ' όλα αυτά τα πορτογαλικά ΜΜΕ βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου, το οποίο, μια και δεν υπάρχει γάμος, υφίσταται ως συμφωνητικό, που έχουν συνάψει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ και η σύντροφός του.

Όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία, σε περίπτωση που ο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα χωρίσουν, τότε εκείνη θα κάνει ολόδικό της το πολυτελές τους σπίτι στη Μαδρίτη, όπου και γνωρίστηκαν. Παράλληλα, θα εξασφαλίσει πως θα έχει… διατροφή 100.000 ευρώ το μήνα. 

Για τον Ρονάλντο, αυτό το ποσό δεν είναι δύσκολο να δίνεται, αν αναλογιστεί κάποιος ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 185.000.000 ευρώ με τη Νασρ, δηλαδή 15,3 εκατομμύρια ανά μήνα. Αν, φερ' ειπείν, χώριζε με την Τζορτζίνα, το μηνιάτικό του θα ήταν ακριβώς ακριβώς 153 μήνες (δηλαδή 13 χρόνια παρά τρεις μήνες) διατροφή.