Δεν είδε με καλό μάτι τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό ο Σακίλ ΜακΚίσικ!

Ο Ελληνας γκαρντ αποφάσισε να «ξεγράψει» τα όσα έζησε με την ερυθρόλευκη φανέλα, παίρνοντας τον δρόμο για τους «πρασίνους» και την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Η μεταγραφή του Σλούκα στον Παναθηναϊκό είναι το πιο «καυτό» θέμα και από τη συζήτηση δε θα μπορούσε να λείπει ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Που με ένα καυστικό tweet, ουσιαστικά… επιτέθηκε στον 33χρονο παίκτη για την απόφασή του.

«Ποτέ δε γυρνάς την πλάτη στην οικογένεια σου… Ακόμα και όταν το κάνει αυτή», ανέφερε στα social media ο παίκτης του Ολυμπιακού, εκφράζοντας τόσο την απογοήτευσή του, όσο και τον εκνευρισμό του για τη μετακόμιση του Σλούκα στον Παναθηναϊκό. Για την απόφασή του να ρίξει μαύρη πέτρα στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια.

Οπως φαίνεται λοιπόν, η κίνηση του Ελληνα γκαρντ να μετακομίσει στο «τριφύλλι» δεν έχει εξοργίσει μόνο τους οπαδούς των Πειραιωτών. Αλλά και τους παίκτες του Ολυμπιακού. Με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να είναι ο πρώτος που… απασφαλίζει. Και μάλιστα δημόσια, με ένα tweet που «κρύβει» μπόλικο θυμό. Μένει να φανεί αν θα υπάρξει συνέχεια στις αντιδράσεις από τους παίκτες της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.