Γνωστή είναι η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Κίνα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, ο Έλληνας αστέρας του NBA φαίνεται πως όταν «κρεμάσει τα… παπούτσια του» θα έχει μια θέση προπονητή να τον περιμένει.

Ο Αντετοκούνμπο  με το ταλέντο και το πάθος που τον διακρίνει στο πλαίσιο καμπάνιας, έδωσε προπονητικές εντολές και ήταν αυστηρός.

Στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ίδιος μπήκε κατευθείαν στο αγωνιστικό πνεύμα και δεν έκρυψε τον… εκνευρισμό του για την έλλειψη συγκέντρωσης και μαχητικότητας από τους νεαρούς Κινέζους αθλητές, στους οποίους προσπάθησε να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του.

Με τον τρόπο του και παίρνοντας την μπάλα στα χέρια του έδειξε βήμα βήμα τις κινήσεις που έπρεπε να ακολουθήσουν οι νεαροί μπασκετμπολίστες. Στο πλευρό του είχε τον μικρότερο αδελφό του, Άλεξ, ως αμυντικό.

«Τι είναι αυτά; Τι κάνουμε; Το μπάσκετ είναι ψεύτικο;», λέει αρχικά στους αθλητές και στη συνέχεια τους καλεί να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους.

Τα σχόλια στην ανάρτησή του πήραν φωτιά, με τους followers του να τον αποθεώνουν τόσο για το αγωνιστικό του πνεύμα όσο και για τον μοναδικό του χαρακτήρα.

Μερικά από τα σχόλια:

«Ελπίζω αυτός ο τύπος να κερδίσει όσα περισσότερα πρωταθλήματα μπορεί, τι παίκτης και τι άνθρωπος»

«Το σώμα του φτιάχτηκε για να παίζει μπάσκετ»

«Θα μπορούσε να γίνει τεράστιος προπονητής»

«Είναι παθιασμένος, είναι σπάνιο, αλλά αγαπάει πραγματικά αυτό που κάνει και θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους σπουδαιότερους μπασκετμπολίστες»

«Όταν απλά προσπαθείς να ακολουθήσεις αυτά που λέει ο τρελός, μεγαλύτερος αδελφός σου»

«Ο Γιάννης μου θυμίζει κάπως τον Κόμπι»