Ο αποψινός αγώνας θα είναι συναισθηματικά φορτισμένος για τον Τζιμπρίλ Σισέ, καθώς στις 21:00 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα αναμετρηθούν για τον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League οι δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές του «αγάπες», ο Παναθηναϊκός και η Μαρσέιγ.

«Οι παίκτες της Μαρσέιγ είναι συνηθισμένοι σε ζεστές ατμόσφαιρες στο Vélodrome, αλλά ειλικρινά, εκεί, είναι κάτι διαφορετικό. Ένας νεαρός παίκτης μπορεί να εκπλαγεί. Το κοινό είναι πολύ κοντά και κινείται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν υπάρχει ανάπαυλα. Κάνει ζέστη συνέχεια, υπάρχουν καπνογόνα και τραγούδια συνέχεια», σχολίασε ο Γάλλος πρώην επιθετικός, ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το «στίγμα» του στη θητεία του με την πράσινη φανέλα.

«Ειλικρινά, δεν μπορώ να πω ποιoς θα προκριθεί. Η καρδιά μου δεν με αφήνει να διαλέξω. Αγωνιστικά νομίζω ότι η Μαρσέιγ είναι ένα επίπεδο πιo πάνω. Όμως, σε δύο ματς όλα γίνονται. Η πρόκριση θα κριθεί στη διαχείριση της έντασης και των νεύρων, αλλά και στη διαχείριση των κομβικών στιγμών», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τον Βιτίνια, ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τον Πορτογάλο άσο: «Μου αρέσει! Είναι δύσκολο να βάζεις γκολ και πρέπει να έχεις υπομονή. Αλλάζεις ζωή, στάτους, είσαι ο πιο ακριβός παίκτης στη Μαρσέιγ και δεν ζήτησες τίποτα. Είσαι 20 ετών και ξαφνικά σου βάζουν μια τσάντα 800 κιλών στην πλάτη και πρέπει να τη φορέσεις. Πρέπει να του δοθεί χρόνος. Σε τέτοιου είδους αγώνες ο Βιτίνια μπορεί να αρχίσει την ιστορία του».