Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ υποδέχεται απόψε (22:00, COSMOTE SPORT 2HD) την Μπράγκα ο Παναθηναϊκός, στον επαναληπτικό του 2-1 για τα play off του Champions League.

Με «όπλο» τη δίψα για επιστροφή στα σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και την ώθηση από χιλιάδες οπαδούς που θα βρεθούν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, οι «πράσινοι» θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα προκειμένου να βρεθούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Για την κρίσιμη αναμέτρηση με τους Πορτογάλους ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα έχει στη διάθεσή του, τους Μπρινιόλι, Ξενόπουλο, Λίλο, Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδη, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σιδερά, Τσέριν, Μαντσίνι, Γέντβαϊ, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Βέρμπιτς. Αντίθετα, δεν υπολογίζεται ο ο Λοντίγκιν, που ταλαιπωρείται από ίωση.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί από την UEFA ο πολύπειρος Ντανιέλε Ορσάτο. Ο Ιταλός ρέφερι ανήκει στην Elite κατηγορία, ενώ στο παρελθόν έχει σφυρίξει πολλά σπουδαία ματς στο υψηλότερο επίπεδο. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τσίρο Καρμπόνε και Αλεσάντρο Τζαλατίνι, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μάρκο Ντι Μπέλο.

Τα στιγμιότυπα του πρώτου αγώνα