Η φετινή σεζόν της Euroleague κυλάει πολύ διαφορετικά για τον Ολυμπιακό σε σχέση με τα τελευταία χρόνια καθώς οι ερυθρόλευκοι μετά και την ήττα τους από τη Βαλένθια βρίσκονται σε ρεκόρ 7-7 παλεύοντας για την οκτάδα. Ισόβαθμος είναι και ο Παναθηναϊκός με τους δύο «αιώνιους» να ψάχνουν επιτακτικά λύσεις στα προβλήματά τους προκειμένου να μην μπουν σε... περιπέτειες στο τέλος της κανονικής περιόδου. 

Η Βαλένθια μετά τη νίκη της σκαρφάλωσε πάνω από τον Ολυμπιακό ενώ μετά τη νίκη και της Φενέρ κόντρα στη Μονακό στο ντεμπούτο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, έχει υπάρξει ελληνοτουρκική ισοβαθμία στις θέσεις 8-11. Στο τελευταίο αποτέλεσμα της βραδιάς, η Αρμάνι Μιλάνο πήρε ένα ανέλπιστο, βάση της φόρμας της, διπλό στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» κόντρα στην Μπαρτσελόνα. 

Φενέρμπαχτσε - Μονακό 86-74: Ο Χέιζ-Ντέιβις ήταν το... δώρο καλοσωρίσματος του Σάρας!

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επέστρεψε για να… μείνει. Με τον Χέιζ-Ντέιβις σε φανταστική κατάσταση και πραγματοποιώντας συνολικά μια εξαιρετική τρίτη περίοδο, η Φενέρμπαχτσε πήρε την έβδομη νίκη της στη σεζόν επικρατώντας της Μονακό των… μοναχικών Τζέιμς και Οκόμπο. Με εξαίρεση αυτό το δίδυμο, η ομάδα του Ομπράντοβιτς δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στην πίεση των Τούρκων στο δεύτερο μέρος.

Δείτε ΕΔΩ τη στατιστική της αναμέτρησης

Μπαρτσελόνα - Αρμάνι Μιλάνο 86-90: Διπλό από το πουθενά με... vintage Ντέβον Χολ!

Ο Ντέβον Χολ θυμήθηκε τον... παλιό καλό του εαυτό και πρωταγωνίστησε στη μεγάλη νίκη της Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ο Σιλντς με τον Μέλι έθεσαν τις βάσεις μετά από ένα εξαιρετικό ιταλικό πρώτο δεκάλεπτο με τον Αμερικανό να... παίρνει τη σκυτάλη και έχοντας ως άξιο συμπαραστάτη τον Ντιέγκο Φλακαντόρι οδήγησαν τους «Μεδιολάνους» σε σπουδαίο διπλό, αντέχοντας στο ξέσπασμα των «Μπλαουγκράνα». 

Δείτε ΕΔΩ τη στατιστική της αναμέτρησης

Αναλυτικά η βαθμολογία της Euroleague

1. Ρεάλ Μαδρίτης 13-1
2. Μπαρτσελόνα 10-4
3. Βίρτους Μπολόνια 10-4
4. Παρτιζάν 8-6
5. Μονακό 8-6
6. Μπασκόνια 8-6
7. Βαλένθια 8-6
8. Μακάμπι Τελ Αβίβ 8-6
9. Παναθηναϊκός AKTOR 7-7
10. Ολυμπιακός 7-7
11. Φενέρμπαχτσε 7-7
12. Αναντολού Εφές 7-7
13. Μπάγερν 6-8
14. Ερυθρός Αστέρας 5-9
15. Αρμάνι Μιλάνο 5-9
16. Ζαλγκίρις Κάουνας 5-9
17. Βιλερμπάν 2-12
18. Άλμπα Βερολίνου 2-12