Με την 14η αγωνιστική της Super League να ολοκληρώνεται, και το ντέρμπι στην Πορτογαλία κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον στο αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας. 

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό στο ντεμπούτο του Καρβαλιάλ στη Super League

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Πανσερραϊκό(18:00) λίγες μέρες μετά την πρόκριση στα Playoff του Europa Conference League. Οι Πειραιώτες με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να κάνει ντεμπούτο στη Super League, θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ισοπαλία κόντρα στο Βόλο και να πάρουν το τρίποντο. Ο Πανσερραϊκός με τη σειρά του προέρχεται από τρεις σερί ήττες στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας όμως επικρατήσει στην Τρίπολη για τους "16" του Κυπέλλου, και θέλει να πάρει ότι μπορεί από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από την Ευρώπη θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό

Η ΑΕΚ με τη σειρά της ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό (17:00), λίγες μέρες μετά την ήττα στην Ολλανδία από τον Άγιαξ και τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa Conference League, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση του ομίλου της. Στο πρωτάθλημα όμως, προέρχεται από τρεις σερί νίκες και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, με τον Παναιτωλικό από την πλευρά του με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο έχει ανέβει αρκετά αγωνιστικά και θέλει να κοντράρει όσο περισσότερο γίνεται τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Σπόρτινγκ- Πόρτο με φόρα από τις ευρωπαϊκές τους νίκες

Το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της ημέρας κλείνει το μεγάλο ντέρμπι στην Πορτογαλία ανάμεσα στην Σπόρτινγκ και την Πόρτο(22:15) για την 14η αγωνιστική της Liga Portugal, με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες με 31 βαθμούς. Προέρχονται και οι δύο απο ευρείες ευρωπαϊκές νίκες και θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους κερδίζοντας το ντέρμπι. Τα "λιοντάρια" επικράτησαν της Στουρμ Γκρατς και προκρίθηκαν στα playoff του Europa League, ενώ οι "δράκοι" κέρδισαν την Σαχτάρ και εξασφάλισαν την πρόκριση στους "16" του Champions League

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

17:00 COSMOTE SPORT 2 Παναιτωλικός-ΑΕΚ Stoiximan Super League
18:00 NOVASPORTS PRIME Πανσερραϊκός- Ολυμπιακός Stoiximan Super League
21:30 NOVASPORTS START Βιγιαρεάλ Β- Βαγιαδολίδ La Liga 2
21:45 COSMOTE SPORT 7 Αταλάντα- Σαλερνιτάνα- Serie A
22:00 COSMOTE SPORT 1 Μπέρμιγχαμ- Λέστερ Championship
22:00 NOVASPORTS PRIME Χιρόνα- Αλαβές La Liga
22:15 COSMOTE SPORT 3 Σπόρτινγκ- Πόρτο Liga Portugal
02:30 COSMOTE SPORT 7 Μαϊάμι Χιτ- Μιλγουόκι Μπακς NBA
03:15 COSMOTE SPORT 9 Σιάτλ Σίχοκς- Φιλαδέλφεια Ινγκλς
04:00 COSMOTE SPORT 4 Ντένβερ Νάγκετς- Ντάλας Μάβερικς