Μεγάλα παιχνίδια είχε το μενού του NBA με buzzer beater, ανατροπή με παράταση αλλά και έκπληξη εκτός από την εύκολη επικράτηση των Μπακς.

Επέστρεψε με στυλ και buzzer beater στο NBA μετά από 25 παιχνίδια ο Τζα Μοράντ

Με τον Τζα Μοράντ να επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από 25 αγώνες που ήταν τιμωρημένος, οι Μέμφις Γκρίζλις πήραν σπουδαίο "διπλό" κόντρα στον Πέλικανς μέσα στη Νέα Ορλεάνη με 113-115. Ο σούπερ σταρ των "αρκούδων" έδειξε πόσο του έλειψε το μπάσκετ και επέστρεψε με ονειρικό τρόπο. Πέτυχε 34 πόντους, είχε 6 ριμπάουντ και 8 ασίστ αλλά και το buzzer beater του αγώνα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Μ' αυτή τη νίκη οι Γκρίζλις δείχνουν ότι με τον Μοράντ μπορούν να καταφέρουν πολλά και "τρέχουν" να προλάβουν το τρένο μιας και βρίσκονται μόλις στο 7-19 όντας στη 13η θέση στη δυτική περιφέρεια.


Ο "clutch" Κάρι έδωσε μια σπουδαία νίκη στους Γουόριορς κόντρα στους Σέλτικς

Επιστροφή στην κανονικότητα για τον Στεφ Κάρι που μετά το μικρό "διάλειμμα" που έκανε στα τρίποντα κόντρα στους Μπλέιζερς, πήρε στις "πλάτες" του τους Γκόλντεν Στέιτ Γούοριορς κερδίζοντας τους Μπόστον Σέλτικς στην παράταση με 132-126. Σ' ένα παιχνίδι που οι "Κέλτες" πήραν διαφορά μέχρι και 13 πόντους κι έδειχναν πως θα πάρουν το παιχνίδι, οι "Splash Brothers" είχαν διαφορετική γνώμη, με τους Κάρι και Τόμπσον να πετυχαίνουν από έξι τρίποντα ο καθένας οδηγώντας την ομάδα τους σε μία σπουδαία νίκη. Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση μετά με τις άμυνες να ξεχωρίζουν, αλλά o Στεφ Κάρι ήταν "clutch" πετυχαίνοντας ένα πολύ δύσκολο τρίποντο 10" δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 33 πόντους και 6 ασίστ. Για τους φιλοξενούμενους κορυφαίος ήταν ο Ντέρικ Γουάιτ με 30 πόντους και 7/18 τρίποντα, με τον Τέιτουμ να μένει στους 15 πόντους με 5/17 σουτ εντός παιδιάς.


Ηττήθηκαν από τους Μπλέιζερς οι Σανς παρά τους 40 πόντους του Ντουράντ

Θύμα έκπληξης έπεσαν οι Φοίνιξ Σανς καθώς ηττήθηκαν στο Πόρτλαντ από τους Μπλέιζερς με 109-104. Παρά τους 40 πόντους του Κέβιν Ντουράντ το Φοίνιξ δεν μπορεσε να κάμψει την αντίσταση του Πόρτλαντ και έκαναν την 7η ήττα τους στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Έιτον και Σίμονς, με τους Μπλέιζερς όμως να βρίσκονται στη 14η θέση της δυτικής περιφέρειας χωρίς να έχουν βλέψεις για ψηλότερα.



Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:

Πέλικανς- Γκρίζλις 113-115
Μπακς- Σπερς 132-119
Γουόριορς- Σέλτικς 132-126
Μπλέιζερς- Σανς 109-104