Αναβλήθηκε ο τελικός του Süper Kopa της Τουρκίας που επρόκειτο να γίνει το βράδυ της Παρασκευής (19:45 η προγραμματισμένη ώρα έναρξης), στη Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, μεταξύ των Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε. 

Οι Τούρκοι αξιωματούχοι, που μετέφεραν το παιχνίδι στη Ριάντ, ήταν σχεδόν βέβαιοι ότι θα επρόκειτο για... εθνωδία, αφού είχαν ήδη αποφασίσει τα εθνικά σύμβολα που θα επεδείκνυαν προκειμένου να εορταστεί ο Ιωβηλαίος, δηλαδή ο αιώνας από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας. Οι Σαουδάραβες οικοδεσπότες, όμως, απάντησαν "όχι" και έτσι, παρ' ότι η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Τουρκίας αναδείκνυε δημοσίως τη βεβαιότητά της για την τέλεση του παιχνιδιού και των παράπλευρων εκδηλώσεών του, η αναμέτρηση οδηγήθηκε σε αναβολή. 



Οι Τούρκοι ήθελαν να κάνουν event λες και βρίσκονταν στην Άγκυρα, κάτι που το βασίλειο δύσκολα, και παρά τη συμμαχόμενη τάση, θα έκανε αποδεκτό. Συγκεκριμένα, είχαν πανό με μηνύματα για ειρήνη, για τους θανάτους Τούρκων, μπλουζάκια στο ζέσταμα με τον Κεμάλ Ατατούρκ και ανάκρουση του εθνικού ύμνου της χώρας στο πρόγραμμα για το "King Saud". 

Οι Σαουδάραβες δεν έφεραν αντίρρηση σε όλα, αλλά το να εμφανιστεί το πρόσωπο του Ατατούρκ ήταν κόκκινη γραμμή, η οποία ως το τέλος δεν άλλαξε