Η Φενέρμπαχτσε απείλησε με αποχώρηση άμα τη σέντρα του Super Cup με τη Γαλατάσαραϊ στη Σανλιούρφα και αυτό έκανε. Οι παίκτες του Ισμαΐλ Καρτάλ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και παρέμειναν για 50 αγωνιστικά δευτερόλεπτα, όσο δηλαδή πήρε στο "τσιμ μπομ" να φτάσουν στην επίτευξη του γκολ με τον Μάουρο Ικάρντι. 

Την εντολή είχαν διαρρεύσει από την αντίπαλο του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League. Όλες τις προηγούμενες ημέρες είχε εντυπωθεί στο μυαλό των φιλάθλων ότι θα παρατασσόταν στο παιχνίδι απέναντι στη Γαλατά με την Κ19. Οι πιτσιρικάδες είχαν παιχνίδι για το δικό τους πρωτάθλημα, αλλά η ομάδα που δηλώθηκε ήταν με παιδιά από τις ακαδημίες. 




Γαλατάσαραϊ-Φενέρμπαχτσε: Το χάσμα με την Ομοσπονδία 

Η Φενέρμπαχτσε είχε δύο αιτήματα, ουδέν εκ των οποίων έγινε δεκτό. 

Το πρώτο ήταν να μη γίνει το ματς, λόγω του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (11/4-19:45) και το δεύτερο, να οριστεί ξένος διαιτητής. Το κλίμα είναι βαρύ και το κλήμα στραβό για τους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι επέστρεψαν στο πρωτάθλημα με νίκη, 4-2, επί της Αδάνα Ντεμισπόρ. 



Η Γαλατάσαραϊ θα πάρει το τρόπαιο στα χαρτιά και ενδεχομένως να υπάρουν κυρώσεις για τη Φενέρμπαχτσε, οι παίκτες της οποίας, πάντως, έπεσαν στα μαλακά για τον ξυλοδαρμό οπαδών στην περιβόητη, πια, εισβολή μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την Τραμπζονσπόρ στην Τραπεζούντα. 

Ο Αλί Κοτς, πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, κατήγγειλε οργανωμένο σύστημα κατά της ομάδας και διαφθορά. Η συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν το παιχνίδι, κράτησε 40 λεπτά. 


ali_kots_fenerbahce