Η Euroleague έδωσε στη δημοσιότητα μέσω της πλατφόρμας X και του youtube το top-10 των καρφωμάτων της για το μήνα Δεκέμβριο και ο Παναθηναϊκός έχει διπλή παρουσία, με τον Ματίας Λεσόρ να πρωταγωνιστεί. 

Ο Αμερικανός σέντερ του Παναθηναϊκού υπήρξε θύμα και θύτης, με το δεύτερο ρόλο να επικρατεί του πρώτου. Συγκεκριμένα, ο Λεσόρ είναι στην πλευρά του... πόστερ στο παιχνίδι με τη Μονακό στο Μόντε Κάρλο, όπου ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με το τρίποντο του Μάριους Γκριγκόνις στην εκπνοή, επικράτηση η οποία του έδωσε το ψυχολογικό μπουστ προκειμένου να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της κατάταξης της Euroleague, αφού κάρφωσε ο Ντόντε Χολ μπροστά του και μάλιστα σε φάση που έγινε επαναφορά από την πλάγια γραμμή



Euroleague: Όταν ο Λεσόρ... ξέκανε τον Πουαριέ

Στο νούμερο 2, όμως, είναι εκείνος που κάνει πόστερ τον Βενσάν Πουαριέ στο παιχνίδι των "πράσινων" με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, στο οποίο ηττήθηκαν. Ο Λεσόρ κάνει pick 'n' roll με τον Αργεντινό γκαρντ του Παναθηναϊκού, Λούκα Βιλντόζα και βάζει τον Πουαριέ... μέσα στο καλάθι. Η Ρεάλ, όμως, νίκησε στο ΟΑΚΑ δύο μέρες μετά την επικράτησή της στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού και παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης της Euroleague με μόλις μία ήττα, αυτή από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. 

Στην πρώτη θέση του top-10 των καρφωμάτων της Euroleague για το μήνα Δεκέμβριο βρίσκεται το τρομακτικό φόλοου του Μίλερ-ΜακΙντάιρ στο παιχνίδι της Μπασκόνια με τη Φενέρμπαχτσε.