Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σπουδαίας νίκης του Ολυμπιακού επί της Μονακό για τη 19η αγωνιστική της Euroleague, πετυχαίνοντας -εκτός των άλλων- το τρίποντο που ουσιαστικά καθόρισε τη μοίρα της αναμέτρησης.

Το συγεκριμένο σουτ, μάλιστα, αποτέλεσε αφορμή για να «ανεβάσει» ο Αμερικανός ένα πολύ ιδιαίτερο σχόλιο στα social media, με το οποίο αποθέωσε τη σύζυγό του, Μπέριλ. 

Η ειδική αφιέρωση του Σακίλ στην Μπέριλ ΜακΚίσικ

Ο «Σακ Ατάκ» δημοσίευσε βίντεο που από την εξέδρα τη στιγμή του... ντελίριου που προκάλεσε στο «Ειρήνης και Φιλίας» το μεγάλο του τρίποντο, με το πλάνο στη συνέχεια να στρέφεται στην αντίθεση πλευρά του παρκέ και να... ζουμάρει στην Μπέριλ ΜακΚίσικ που πανηγύριζε σαν τρελή. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shaq McKissic (@smck40)

«Στη γυναίκα στο τέλος του VIDEO, είσαι η οπαδός του Ολυμπιακού στην οποία έχουν δείξει τη μεγαλύτερη ασέβεια, αλλά το διαχειρίζεσαι με τόση χάρη, υπερηφάνεια και πάθος. Το αξίζεις. Δεν θα υπάρξει ΠΟΤΕ άλλη σαν ΕΣΕΝΑ. Μετά από αυτό το σουτ, το πρώτο που μου είπες ήταν "καιρός ήταν".

Νωρίτερα η ίδια η Μπέριλ είχε αναρτήσει τους δικούς της ξέφρενους πανηγυρισμούς για τη "μεγάλη επιστροφή" του αγαπημένου Αμερικανού των φίλων του Ολυμπιακού. 

Κι όλα αυτά μετά την πρώτη πραγματικά σπουδαία φετινή χρονιά του "Σακ Ατάκ" που θύμισε σε όλους πόσο κομβικό κομμάτι του "ερυθρόλευκου" παζλ αποτελεί, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος για την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιέλαβε την περίοδο του τραυματισμού του.