H ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με τον Άρη για το κύπελλο σε μια αναμέτρηση όπου "νίκησε" η τακτική που ακολούθησε ο Άκης Μάντζιος απέναντι στον Ματίας Αλμέιδα. Ο τεχνικός των "κίτρινων" κατάφερε να κλειδώσει τα ατού της Ένωσης, βάζοντας ακόμα και προσωπικά μαρκαρίσματα, αφήνοντας την άμυνα ζώνης, σε κάποιες περιπτώσεις, για να πάρει αποτέλεσμα.

Τακτικά ο Ματίας Αλμέιδα έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτούς που χρησιμοποίησε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Κάτι που είχε να κάνει και με το γεγονός πως ακολουθεί ένα ακόμα ντέρμπι, αυτό με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα. Ο Σιμάνσκι έγινε κατ΄ανάγκη στόπερ. Επίσης ξεκίνησαν και οι Πισάρο, Ελίασον, Πόνσε.

Ο Άκης Μάντζιος, για τον Άρη, δεν έκανε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα της μεγάλης νίκης επί του ΠΑΟΚ. Καθώς για τον Άρη το κύπελλο είναι μια μεγάλη ευκαιρία διάκρισης αλλά και για να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγινε κάτι το αξιόλογο. Η ΑΕΚ είχε περισσότερη ώρα στην κατοχή της την μπάλα, αλλά δεν ήταν καλή στην δημιουργία. Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να κάνουν την ζημιά με αντεπιθέσεις.




Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Αλμέιδα έβαλε τον Γκατσίνοβιτς στην θέση τον Σιντιμπέ για να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Υπήρξε μια φάση που ζήτησε πέναλτι η Ένωση.



Δεν είδε βέβαια όλα αυτά που ήθελε και στο 60' έριξε στο ματς και τους Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ. Αλλά ο Άρης απείλησε πρώτος με τον Λορέν Μορόν.




Κι έτσι το ματς οδηγήθηκε στο φινάλε του χωρίς να μπει κάποιο γκολ από τις δύο ομάδες.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Πήλιος, Σιμάνσκι, Μήτογλου, Σιντιμπέ (46' Γκατσίνοβιτς), Γιόνσον, Πινέδα, Τσούμπερ (60' Αραούχο), Ελίασον (60' Άμραμπατ, Πισάρο (69' Φερνάντες), Πόνσε (60' Λιβάι Γκαρσία).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Ζουλ (77' Φετφατζίδης), Ντούρασεκ (72' Ντουκουρέ), Νταρίντα, Σαβέριο, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν (77' Ζαμόρα).