Τα 24 του χρόνια έκλεισε το βράδυ της Τετάρτης ο Φώτης Ιωαννίδης με τον άσο του Παναθηναϊκού να έχει… διπλό λόγο για να τα γιορτάσει. Αρχικά ο διεθνής επιθετικός ήταν ο ποδοσφαιριστής του Φατίχ Τερίμ που “έλυσε” τον επιθετικό γόρδιο δεσμό της ομάδας του στο ντέρμπι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο “Απόστολος Νικολαΐδης” καθώς το δικό του γκολ ήταν εκείνο που επέτρεψε στο “τριφύλλι” να φτάσει στην ισοφάριση του σκορ αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς του “Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Ιωαννίδης, μάλιστα, θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί στον απόλυτο πρωταγωνιστή της βραδιάς αν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έβρισκε εκ νέου το δρόμο προς τα δίχτυα και δεν σπαταλούσε τη σπουδαία ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Οι ευχές της Βουλγαράκη και η... καταπράσινη τούρτα του Ιωαννίδη

Ωστόσο, δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Φώτης Ιωαννίδης διάγει τις καλύτερες μέρες της ζωής του όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γηπέδων. Το πιστοποίησε με ένα… γλυκό post της η Ελένη Βουλγαράκη λίγο μετά τα μεσάνυχτα.



Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε repost την… καταπράσινη γενέθλια τούρτα του συντρόφου της στα social media, επισημοποιώντας και τη σχέση τους που ούτως ή άλλως είχε γίνει τις τελευταίες μέρες κυρίαρχο θέμα συζήτησης στον κόσμο της ελληνικής showbiz.

H Eλένη Βουλγαράκη, πάντως, δεν θέλησε να αποκαλύψει στους followers της αν έδωσε και εκείνη το παρόν στο… πάρτι υποδοχής του άσου του Παναθηναϊκού στο σπίτι του, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Ούτως ή άλλως λίγες μέρες νωρίτερα το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει και την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση. Ο έρωτας και ο... βήχας δεν κρύβονται, ιδιαίτερα στις μέρες μας!