Σπουδαίες αναμετρήσεις είχε το μενού της ημέρας στο NBA με τις εκπλήξεις να εντυπωσιάζουν και τα μεγάλα παιχνίδια να τραβούν τα... βλέμματα του κοινού.

Μεγάλο "διπλό" των Πέλικανς στην έδρα των Μάβερικς

Συνεχίζουν την εντυπωσιακή πορεία τους οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς στην Δύση κερδίζοντας και μέσα στο Ντάλας των Μάβερικς με 108-118. Οι δύο ομάδες κατέβηκαν με πολλές και σημαντικές απουσίες στον αγώνα αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν τις λύσεις για να επικρατήσουν στο φινάλε. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους που αγωνίστηκαν χωρίς τον Λούκα Ντόντσιτς ήταν ο Καϊρί Ίρβινγκ με 33 πόντους. Από τους Πέλικανς που είχες εκτός τους ΜακΚόλουμ, Ίνγκραμ και Γουίλιαμσον ξεχώρισε Τζόρνταν Χόκινς με 34 πόντους.


Συνεχίζουν ακάθεκτοι το σερί τους οι Γιούτα Τζαζ στο NBA

Απίστευτα πράγματα συνεχίζουν και κάνουν οι Γιούτα Τζαζ επικρατώντας αυτή τη φορά των Λος Άντζελες Λέικερς με 132-125 φτάνοντας τις πέντε σερί νίκες και τις 8 στα τελευταία 9 τους παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι είχαν σε πολύ καλή μέρα τους Μαρκάνεν και Σέξτον με 29 και 27 πόντους αντίστοιχα ανεβάζοντας την ομάδα τους στην 9η θέση της Δύσης. Από την άλλη πλευρά οι "Λιμνάνθρωποι" που βρίσκονται δύο θέσεις πιο κάτω, αγωνίστηκαν χωρίς τον Λεμπρόν Τζέιμς και ηττήθηκαν για έβδομη φορά στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ο Ντ' Άντζελο Ράσελ με 39 πόντους, με τον Άντονι Ντέιβις από τη πλευρά του να πετυχαίνει triple double με 15 πόντους 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ αλλά να είναι τελείως άστοχος (5/21 σουτ).


Εμφατική επιστροφή στις νίκες για τους Σέλτικς

Επιστροφή στις νίκες για τους πρωτοπόρους της Ανατολής Μπόστον Σέλτικς κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς με 145-113 διατηρώντας το αήττητο στην έδρα τους. Οι "Κέλτες"... ξέσπασαν μετά την ήττα τους από τους Μπακς, έχοντας σε καλή μέρα τους Τζέιλεν Μπράουν και Τζέισον Τέιτουμ που πέτυχαν 32 και 27 πόντους αντίστοιχα. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Αλπερέν Σενγκούν που πέτυχε double double με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ αλλά δεν είχε συμπαραστάτες. 


Μεγάλη έκπληξη και νίκη των Γουίζαρντς στην έδρα των Χοκς

Την έκπληξη έκαναν οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς στην έδρα των Ατλάντα Χοκς συντρίβοντας τους με 99-127. Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωποι πριν 20 μέρες ξανά με την Ατλάντα να επικρατεί δύσκολα. Απρόσμενα κακή εμφάνιση ειδικότερα επιθετικά για τους γηπεδούχους που είδαν τα ατού τους να βρίσκονται μακριά από το καλό τους εαυτό. Ο Τρέι Γιανγκ ναι μεν πέτυχε double double με 21 πόντους και 10 ασίστ αλλά είχε 6/19 σουτ. Από τους φιλοξενούμενους εξαιρετικός ήταν ο Κάιλ Κούσμα με 29 πόντους, ενώ ο Ντένι Αντβίγια πέτυχε double double με 19 πόντους και 14 ριμπάουντ.



Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:

Σέλτικς - Ρόκετς 145-113
Χοκς - Γουίζαρντς 99-127
Γκρίζλις - Νικς 94-106
Μπακς - Γουόριορς 129-118
Θάντερ - Μάτζικ 112-100
Μάβερικς - Πέλικανς 108-118
Σπερς - Μπουλς 116-122
Τζαζ - Λέικερς 132-125