Η Νίκη Βόλου είναι εκείνη που πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό στο Πανθεσσαλικό. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα παίξει στην επόμενη φάση με τον Άρη και παρ' ότι είναι a priori δύσκολο αυτό το ζευγάρωμα με ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης, είναι σαφώς περισσότερες από το να αντιμετώπιζε την ΑΕΚ σε δύο παιχνίδια

Ο επαναληπτικός του 1-1 στη Βοιωτία έγινε χωρίς VAR, ως εκ τούτου ο Λεβαδειακός έπρεπε να συμβιβαστεί κατευθείαν με την απόφαση να ακυρωθεί το γκολ που σημείωσε στο 60' για οφσάιντ. Η Νίκη, από τη μεριά της, είχε σημαντικές ευκαιρίες και δύο δοκάρια σε απόσταση τεσσάρων λεπτών, στο 57' με προβολή του Τζιώρα και στο 60', αμέσως μετά την ακύρωση του γκολ του Λεβαδειακού, με δυνατό σουτ του Πολίτη. 

Η Νίκη κατάφερε και βρήκε το γκολ νωρίς στο παιχνίδι, στο 17', με τον Λίταινα, ο οποίος σκόραρε με ένα όμορφο γυριστό, αφού, όμως, η μπάλα τού... στρώθηκε αφού στη σέντρα που έγινε από τον Γαβριηλίδη, χτύπησε στο... λαιμό του Ανδρέου, πήρε ύψος και την βρήκε συνετά, με αποτέλεσμα να την στείλει, παρ' ότι δίχως μεγάλη ταχύτητα στο σουτ, εκεί που ο Γκροφ δεν μπορούσε να αντιδράσει. 



Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να πιέσει σε ένα παιχνίδι που είχε υψηλή ένταση και φθορά, παραδείγματος χάρη ανάμεσα στον Γιαννιώτα και τον Ριμπέιρο. Ο πρώτος είχε σημαντική ευκαιρία, με το σουτ του στο 42' να αποκρούει ο Γκαραβέλης, ενώ ο τερματοφύλακας της Νίκης είχε εύκολο έργο στις υπόλοιπες δύο τελικές του Λεβαδειακού στην εστία στο πρώτο ημίχρονο. 

Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός: Κράτησε ο Γκαραβέλης 

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να βρεθεί σε θέση ισχύος προκειμένου να ισοφαρίσει και να στείλει το παιχνίδι τουλάχιστον στην παράταση, ωστόσο η Νίκη είχε τις ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Γκαραβέλης, πάντως, ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε, ήτοι στο σουτ του Πολέτο στο 76', ενώ το φάουλ που κέρδισε ο Λεβαδειακός στο 86' έμοιαζε απειλητικό, αλλά ο Μπελμόντ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 90+2', μάλιστα, ο Μουκελάτος λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ ύστερα από εντυπωσιακή ενέργεια, με τη Νίκη να πλησιάζει το 2-0. 

Νίκη Βόλου (Δ. Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Στίκας (80' Βουκελάτος), Λίταινας (67' Παναγιωτίδης), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Πολίτης (67' Κρητικός), Ριμπέιρο, Τζιώρας (59' Μπαχανάκ).
Λεβαδειακός (Σ. Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Ντεντάκης (69' Συμμελίδης), Τσελεπίδης, Λόπεθ, Μεχία (69' Τσάπρας), Νίκας, Κουάδρα, Τσιριγώτης, Γιαννιώτας (80' Μπελμόντ).