Σπουδαίες αναμετρήσεις είχε το μενού του NBA με τις περισσότερες από αυτές να κρίνονται στα τελευταία λεπτά των αγώνων.

Τέσσερις σερί ήττες στο NBA οι Κινγκς του Βεζένκοφ

Δεν λένε να... σηκώσουν κεφάλι με τίποτα οι Σακραμέντο Κινγκς που έφτασαν τις τέσσερις σερί ήττες στο NBA. Αυτή τη φορά ηττήθηκαν στην έδρα τους από τους "μισούς" Ιντιάνα Πέισερς με 121-126. Ο Σάσα Βεζένκοφ αγωνίστηκε για 11 λεπτά και είχε 7 πόντους και 3 ριμπάουντ. Κορυφαίος για τους "Βασιλιάδες" ήταν ο Κέβιν Ερτέρ με 31 πόντους, με τον Σαμπόνις από τη πλευρά του να κάνει ακόμη ένα triple double με 21 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Για τους φιλοξενούμενους που αγωνίστηκαν χωρίς τον Ταϊρίς Χαλιμπέρτον και τον Πασκάλ Σιάκαμ, σε εξαιρετικό βράδυ βρέθηκε ο Τι Τζέι ΜακΚόνελ με 20 πόντους και 10 ασίστ.


"Ιπτάμενος" Έντουαρντς - "Πετάνε" οι Τίμπεργουλβς στη Δύση

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άντονι Έντουαρντς στη νίκη των Μινεσότα Τίμπεργουλβς κόντρα στους Μέμφις Γκρίζλις με 118-103. Ο γκαρντ - φόργουορντ των "Λύκων" πέτυχε 28 πόντους και χάρισε μία από τις κορυφαίες φάσεις της σεζόν με απίστευτη ασίστ που δέχθηκε από τον... εαυτό του. Από τους φιλοξενούμενους, πάλεψε ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ με 36 πόντους, αλλά δεν είχε άξιους συμπαραστάτες.


Έσπασαν το σερί της Γιούτα οι Θάντερ στην ματσάρα της ημέρας

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στην έδρα των φορμαρισμένων Γιούτα Τζαζ με 129-134 σ' ένα απίστευτο παιχνίδι. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους που σταμάτησε το σερί νικών τους στις έξι, ήταν ο Κόλιν Σέξτον με 31 πόντους, με τον Λάουρι Μαρκάνεν να προσθέτει άλλους 24 μαζί με 10 ριμπάουντ. Από τους φιλοξενούμενους που βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Δύσης, πολύ καλό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ με 31 πόντους (15/17 βολές), με τον Τζέιλερ Γουίλιαμς να προσθέτει άλλους 27.


Μια ομάδα... μόνος του ο Μπράνσον για τους Νικς

Συνεχίζουν την εντυπωσιακή πορεία τους στα τελευταία παιχνίδια οι Νιου Γιορκ Νικς που επικράτησαν των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς με 113-109. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Τζέιλεν Μπράνσον με 41 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ οδηγώντας την ομάδα του στην 8η νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια. Από τους φιλοξενούμενους, καλή εμφάνιση μετά την ανταλλαγή του από τους Πίστονς πραγματοποίησε ο Μάρβιν Μπάγκλει πετυχαίνοντας double double με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ.



Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:

Νικς - Γουίζαρντς 113-109
Ράπτορς - Μπουλς 110-116
Τζαζ - Θάντερ 129-134
Τίμπεργουλβς - Γκρίζλις 118-103
Κινγκς - Πέισερς 121-126