Οι Χιούστον Ρόκετς πήραν το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στους Κινγκς, τους οποίους υπέταξαν στο Σακραμέντο επικρατώντας με 112-104, ωστόσο άπαντες "πάγωσαν" με τον τραυματισμό του Αλπερέν Σενγκούν που προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ και αναγκάστηκε να αποχωρήσει με καροτσάκι. Υποβάλλεται σε μαγνητική ο παίκτης, με τα αποτελέσματα να αναμένονται με μεγάλη αγωνία. Στο άλλο ματς του NBA, οι Λέικερς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άντονι Ντέιβις κέρδισαν τους Τίμπεργουλβς με 120-109. Νίκες για Γουίζαρντς, Πέλικανς, Πέισερς, Νετς, Θάντερ, στην επικράτηση των Σίξερς επί των Νικς στη Νέα Υόρκη σημειώθηκε το χαμηλότερο σκορ της φετινής σεζόν.


"Λύγισαν" τους Κινγκς οι Ρόκετς, αποχώρησε με καροτσάκι από το παρκέ ο Σενγκούν!

Οι Χιούστον Ρόκετς ήταν καταιγιστικοί κόντρα στους Κινγκς και έφυγαν με το ροζ φύλλο αγώνα από το Σακραμέντο, επικρατώντας με το εμφατικό 112-104, όμως τα... χαμόγελα της νίκης επισκίασε ο τραυματισμός του Αλπερέν Σενγκούν, ο οποίος σε προσπάθεια να ανακόψει αντίπαλό του στον αιφνιδιασμό έπεσε άτσαλα στο παρκέ και τραυματίστηκε στο δεξί πόδι. Ενδεικτικό είναι πως δεν μπορούσε καν να πατήσει το πόδι του με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο με καροτσάκι.


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Σενγκούν θα υποβληθεί σε μαγνητική στο δεξί γόνατο και στον δεξί αστράγαλο ενώ άπαντες στο... στρατόπεδο των Ρόκετς περιμένουν αγωνιωδώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων του προκειμένου να αποφανθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί ο παίκτης και το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει μακριά από τα παρκέ.

Ο Σενγκούν πρόλαβε να αγωνιστεί για 29'23" ενώ σε αυτό το διάστημα πέτυχε 14 πόντους και κατέβασε 6 ριμπάουντ. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Φρεντ ΒανΒλίτ που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 22 πόντους (2/4 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 9 ασίστ) ενώ σημαντική ήταν και η συνεισφορά του Τζέιλεν Γκριν που σημείωσε 19 πόντους. Από πλευράς ηττημένων, ξεχώρισε ο Σαμπόνις με 25 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Game Recap: Rockets 112, Kings 104

Με "διπλό" Ντέιβις υπέταξαν τους Τίμπεργουλβς οι Λέικερς

Ο Άντονι Ντέιβις μετέτρεψε τον αγώνα τον Λέικερς με τους Τίμπεργουλβς σε... προσωπική υπόθεση και με φοβερό double-double οδήγησε την ομάδα του σε μεγάλη νίκη με 120-109, κάνοντας στο παρκέ πράγματα και... θαύματα με απόλυτη κυριαρχία κάτω από τα καλάθια "ζαλίζοντας" τους αντιπάλους του που δεν βρήκαν τον τρόπο να τον σταματήσουν.

Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves Full Game Highlights | Mar 10 | 2024 NBA Season


Με 27 πόντους (9/17 δίποντα, 9/13 βολές) και 25 ριμπάουντ ο Άντονι Ντέιβις πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση ενώ σε... μεγάλα κέφια ήταν και ο "Βασιλιάς" ΛεΜπρόν Τζέιμς που σκόραρε 29 πόντους (2/4 τρίποντα), κατέβασε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 9 ασίστ, σε μία εμφάνιση στις παρυφές του τριπλ-νταμπλ. 

Οι Σίξερς επικράτησαν των Νικς με το χαμηλότερο σκορ της... σεζόν - Νίκες για Γουίζαρντς, Πέλικανς, Πέισερς, Νετς, Θάντερ


Το χαμηλότερο σκορ της σεζόν στην έως τώρα δράση του NBA είναι γεγονός! Οι Σίξερς επιβλήθηκαν με 79-73 των Νικς στη Νέα Υόρκη, με τις δυο ομάδες να μην βρίσκουν επιθετικό πλουραλισμό ενώ κανένας παίκτης δεν κατάφερε να "αγγίξει" τους 20 πόντους. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ ενώ από πλευράς Νικς πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζέιλεν Μπράνσον με 19 πόντους (8 ασίστ). Οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς σ' ένα φοβερό ντέρμπι με τους Μαϊάμι Χιτ πήραν σπουδαία νίκη με 110-108 έχοντας ως κορυφαίο τον Κάιλ Κούζμα με 32 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ. 

Philadelphia 76ers vs New York Knicks Full Game Highlights | Mar 10 | 2024 NBA Season


Οι Πέλικανς έφυγαν με το ροζ φύλλο αγώνα από την Ατλάντα επικρατώντας των Χοκς με 116-103 με ηγέτες τους Τρέι Μέρφι και Ζάιον Γουίλαμσον. Οι Ιντιάνα Πέισερς επιβλήθηκαν των Μάτζικ με 111-97, με πρωταγωνιστές τους Πασκάλ Σιάκαμ και Ταϊρίς Χαλιμπάρτον που σημείωσαν 20 πόντους. Οι Νετς ήταν καταιγιστικοί κόντρα στους Καβαλίερς τους οποίους υπέταξαν στο Κλίβελαντ με 120-101 με... υπογραφή Καμ Τόμας που σημείωσε 29 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ ενώ οι Θάντερ πήταν εύκολη νίκη επί των Μέμφις Γκρίζλις με 124-93 έχοντας ως κορυφαίο τον συνήθη... ύποπτο, Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ με 23 πόντους (5/7 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 6 ασίστ).

Brooklyn Nets vs Cleveland Cavaliers Full Game Highlights | Mar 10 | 2024 NBA Season