Σε ένα χορταστικό παιχνίδι στο "Gtech Community Stadium", η Μπρέντφορντ έκαμψε την αντίσταση της Νότιγχαμ με 3-2 και την προσπέρασε στη βαθμολογία της Premier League. Ο Ίβαν Τόνεϊ χρειάστηκε μόλις 19' λεπτά για να σκοράρει στην επιστροφή του στη δράση μετά την οκτάμηνη τιμωρία του ενώ η Μπρέντφορντ είχε προηγηθεί με κεραυνό του Ντανίλο (3'). Μι (59'), Γουντ (65') και Μοπέ (68') τα υπόλοιπα γκολ της συναρπαστικής αναμέτρησης.

Συμπτωματικά το τελευταίο γκολ του Τόνεϊ πριν την τιμωρία του ήταν πάλι κόντρα στην Νότιγχαμ σε εντός έδρας παιχνίδι ενώ ο Άγγλος επιθετικός βροντοφώναξε στους μεγάλους της Premier League πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και... έτοιμος για το βήμα παραπάνω που τόσο αναζητά.

Προηγήθηκε με κεραυνό του Ντανίλο η Νότιγχαμ αλλά ο Τόνεϊ ισοφάρισε στην επιστροφή του στην Premier League

Η Νότιγχαμ μπήκε πολύ δυνατά στο "GTech" και προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με κεραυνό του Ντανίλο με τον Βραζιλιάνο να παίρνει πολλές ευθύνες, απόντως του Γκιμπς-Γουάιτ.

Όμως η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει με τον Άιβαν Τόνεϊ να σκοράρει στο 19' στην επιστροφή του μετά την οκτάμηνη τιμωρία του για παράνομο στοιχηματισμό. Ο Άγγλος φορ σκόραρε με... ύπουλη εκτέλεση φάουλ καθώς άλλαξε θέση την μπάλα αλλά και το... σπρέι του διαιτητή μπερδεύοντας τον Τέρνερ που αν και στην αρχή αναπροσάρμοσε το τείχος του, στο τέλος είχε αφήσει τη γωνία του τείχους ανοιχτή.

Προηγήθηκε η Μπρέντφορντ, ισοφάρισε για... τέσσερα λεπτά η Νότιγχαμ

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο 1-1 αφού ο Ματ Τέρνερ σαν να... διόρθωσε το λάθος του πρώτου γκολ με σπουδαίες επεμβάσεις. Ο Αμερικανός είχε πάρει τον αέρα του Λιούις-Πότερ με τον νεαρό Άγγλο να χάνει τρεις κλασικές ευκαιρίες. Όμως η Μπρέντφορντ βρήκε λίγο αργότερα το γκολ της ανατροπής με τον Μι μετά από κόρνερ του Γιένσεν στο 59' αφού νωρίτερα είχε χάσει σημαντική ευκαιρία ο Μανγκαλά.

Ο... συνήθης ύποπτος που είχε δώσει και τη νίκη-πρόκριση στο Μπλάκπουλ, Κρις Γουντ, ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά στο 65' όμως η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πάνω από τέσσερα λεπτά καθώς ο Νιλ Μοπέ έβαλε ξανά την ομάδα του μπροστά με φανταστικό γκολ, προβάδισμα το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.