Mε τον Στέφανο Τσιτσιπά να μένει εκτός συνέχειας του Australian Open, ο Τέιλορ Φριτς είναι εκείνος που θα προσπαθήσει να αποκλείσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

"Ψάχνει" αντίπαλο ο Τζόκοβιτς να τον σταματήσει στο Australian Open

Ο Σέρβος τενίστας βρίσκεται σε τρομακτική κατάσταση και όλοι ψάχνουν ποιος μπορεί να τον σταματήσει από το 25ο Grand Slam της καριέρας του. Ο Τζόκοβιτς πέρασε... αέρας από τον Αντριάν Μαναρίνο κερδίζοντας τον 3-0 σετ (6-0, 6-0, 6-3) χάνοντας ουσιαστικά μόλις τρία(!) γκέιμ. Μπροστά του θα βρει τον τενίστα που απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά, με τον Φριτς να θέλει να εκμεταλλευτεί το πολύ δυνατό του σερβίς. Ο Σέρβος πρωταθλητής είχε 17(!) άσους ενώ οι πόντοι ήταν 85-42 υπέρ του. Με τους Μεντβέντεφ και Αλκαράθ ακόμη στη διοργάνωση δεν θα είναι ο δρόμος στρωμένος από... ροδοπέταλα για τον Τζόκοβιτς αλλά αν συνεχίσει έτσι δεν φαίνεται να τον σταματάει τίποτα.


Με άνεση Σαμπαλένκα, Γκοφ στα προημιτελικά του Australian Open

Μετά τον αποκλεισμό - σοκ της Σφιόντεκ στους "32" του Australian Open, οι τενίστριες πηγαίνουν στους αγώνες τους λίγο πιο υποψιασμένες ξέροντας πως έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η Κοκό Γκοφ και η Αρίνα Σαμπαλένκα που πέρασαν εύκολα στα προημιτελικά του τουρνουά. Η Αμερικανίδα τενίστρια απέκλεισε την Μαγκνταλένα Φρετς με 2-0 σετ (6-1, 6-2) και θα βρει απέναντι της την Μάρτα Κόστιουκ που απέκλεισε με τη σειρά της την Μαρία Τιμοφίβα με 2-0 σετ (6-2, 6-1). Η Σαμπαλένκα από τη πλευρά της δεν βρήκε καμία αντίσταση και επικράτησε της Αμάντα Ανισίμοβα με 2-0 (6-3 , 6-2) και περιμένει την αντίπαλο της στα προημιτελικά του Grand Slam.