Το σοκ με τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ αποδεικνύεται ακόμη πιο ισχυρό για τον Ολυμπιακό, σε σχέση με αυτό που προέκυψε το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Basket League. 

Η νέα διάγνωση για Μιλουτίνοφ και το σοκ στον Ολυμπιακό

Η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα που θα κράταγε εκτός δράσης τον Σέρβο σέντερ για ένα περίπου μήνα, ωστόσο οι νέες εξετάσεις που υποβλήθηκε ο άσος του Ολυμπιακού έδειξαν ότι έχει υποστεί τελικά κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Άμεσα στην αγορά για ψηλό ο Ολυμπιακός

Μετά τη νέα διάγνωση για την κατάσταση του Νίκολα Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός όχι μόνο βγαίνει στην αγορά για άμεση απόκτηση σέντερ, αλλά "καίγεται" για την απόκτηση όχι κάποιου συμπληρωματικού παίκτη, αλλά ενός αθλητή που θα είναι σε θέση να σηκώσει το βάρος της ποιότητας των αγώνων της Euroleague. Κι αυτό γιατί αν αποφασιστεί να υποβληθεί σε επέμβαση ο Σέρβος σέντερ η πιθανότητα να μεγαλώσει το διάστημα της απουσίας του είναι κάτι περισσότερο από ορατή.