Το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της ημέρας είναι γεμάτο το Κύπελλο Ελλάδος αλλά και πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο NBA.

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος με φόντο τους "4" του Κυπέλλου Ελλάδος

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο (21:00) στη Λεωφόρο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι πράσινοι προέρχονται από την νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για τη Super League παρά τις πολλές απουσίες που είχε πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πέρασε στους "8" της διοργάνωσης αποκλείοντας τον Ολυμπιακό στα πέναλτι. Από τη πλευρά τους οι Περιστεριώτες προέρχονται από ήττα - συντριβή με 0-5 από την ΑΕΚ ενώ προκρίθηκαν στο Κύπελλο με θρίαμβο απέναντι στην ΑΕΛ

Σκορ πρόκρισης θέλει ο Άρης απέναντι στη Νίκη Βόλου

Την μεγάλη του ευκαιρία προς τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος θέλει να εκμεταλλευτεί ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται στο "Κλ. Βικελίδης" την Νίκη Βόλου και θέλουν σκορ πρόκρισης για να "κλείσουν" εισιτήρια για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου άφησε εκτός την ΑΕΚ στα πέναλτι και ο δρόμος προς τον τελικό "άνοιξε" διάπλατα. Από τη πλευρά της, η θεσσαλική ομάδα απέκλεισε τον Λεβαδειακό και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες της για μία πιθανή έκπληξη στο θεσμό. 

Τη ρεβάνς "ψάχνουν" οι Μπακς του Αντετοκούνμπο από τους Καβαλιερς

Την ρεβάνς μετά την συντριβή τους προ λίγων ημέρων ψάχνουν οι Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς (03:00) στο NBA. Οι δύο ομάδες βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες μετά τη νίκη των Καβς με 135-95 απέναντι στα "Ελάφια". Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είχε αγωνιστεί σε εκείνη την αναμέτρηση, με την απουσία του να είναι κομβική και επιθετικά αλλά και αμυντικά. Οι Καβαλίερς βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα με οκτώ σερί νίκες, ενώ οι Μπακς θα αγωνιστούν με καινούργιο προπονητή μετά την απόλυση του Αντριάν Γκρίφιν από τον πάγκο της ομάδας.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

17:00 ΕΡΤ3 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Volley League
18:00 COSMOTE SPORT 2 Άρης - Νίκη Βόλου Κύπελλο Ελλάδος
19:00 NOVASPORTS 4 Τουρκ Τέλεκομ - Λιετκαμπέλις EuroCup
19:30 NOVASPORTS 5 Χαποέλ Τελ Αβίβ - Προμετέι EuroCup
19:30 COSMOTE SPORT 4 Περιστέρι BWIN - Χαποέλ Ιερουσαλήμ Basketball Champions League
20:00 NOVASPORTS PRIME Άρης - Μπουργκ EuroCup
21:00 COSMOTE SPORT 1 Παναθηναϊκός - Ατρόμητος Αθηνών Κύπελλο Ελλάδος
21:30 NOVASPORTS 3 Μπάγερν Μονάχου - Ουνιόν Βερολίνου Bundesliga
21:30 NOVASPORTS 2 Λέουβεν - Άντβερπ Κύπελλο Βελγίου
21:30 NOVASPORTS START Λόντον Λάιονς - Μπεσίκτας EuroCup
21:45 ACTION 24 Φούλαμ - Λίβερπουλ Carabao Cup
03:00 COSMOTE SPORT 7 Μιλγουόκι Μπακς - Κλίβελαντ Καβαλίερς NBA
03:30 COSMOTE SPORT 4 Ντάλας Μάβερικς - Φοίνιξ Σανς NBA