Ο Ολυμπιακός μετά τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ έμεινε χωρίς παίκτη στη θέση «5», μιας και οι Πετρούσεφ και Σίκμα αγωνίζονται κανονικά στο «4». Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός παίκτη που θα βοηθήσει άμεσα.

Θα κάνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός μετά τον τραυματισμό Μιλουτίνοφ

Η ομάδα του Πειραιά ταξιδεύει στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 23η αγωνιστική της Euroleague χωρίς καθαρόαιμο σέντερ. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ και με τον Μουσταφά Φαλ να βρίσκεται στα πιτς ήδη ξέμειναν ουσιαστικά από «πεντάρια». Ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την πλευρά του έκανε δηλώσεις λίγο πριν από την αναχώρηση της ομάδας και αναφέρθηκε στον αγώνα απέναντι στη «Βασίλισσα» και το ενδεχόμενο απόκτησης κάποιου παίκτη.

Αμφίβολος ο Γκος για το παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε για το παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο αντίπαλος ήταν δεδομένα πάρα πολύ δύσκολος. Πιο πολύ να βρούμε εμείς πόσοι είμαστε, ποιοι είμαστε, τι αναπροσαρμογή πρέπει να κάνουμε σε κάποια πλάνα του παιχνιδιού μας. Όπως και να είναι έχουμε μείον δύο σημαντικούς ψηλούς και είναι και αμφίβολος ο Γκος. Πρέπει να δούμε πώς θα είμαστε, τι plays πρέπει να παίξουμε επιθετικά και αμυντικά. Θα υπάρξουν παίκτες που θα παίξουν περισσότερο χρόνο, παίκτες που θα αλλάξουν θέσεις, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να έχουμε ένα πλάνο και να το ακολουθήσουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι όπως πάντα».

Μπαρτζώκας: "Θέλουμε παίκτη να μας βοηθήσει άμεσα"

Για την πιθανότητα απόκτησης κάποιου παίκτη ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: «Ο τραυματισμός του Μιλουτίνοφ απαιτεί εγχείρηση και είναι περίπου δύο μήνες η απουσία του. Και επειδή είναι και ο Φαλ έξω, ελπίζουμε για μικρό διάστημα, ερευνάμε την αγορά, μιλάμε με ατζέντηδες για να μας προτείνουν παίκτες και να δούμε τι γίνεται, αλλά ξέρετε ότι πάντα αυτή την περίοδο είναι αρκετά δύσκολο να βρεις παίκτη που είναι σε μία αγωνιστική ετοιμότητα γιατί χρειάζεται να είναι άμεσα σε καλή κατάσταση και όχι να περάσει ένας μήνας. Πάντα αυτή η διαδικασία είναι δύσκολη, αλλά έχουμε μπει σε αυτή».

Σίκμα: "Είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα" 

Με τη σειρά του δηλώσεις έκανε και ο Λουκ Σίκμα, ο οποίος αναφέρθηκε στην ήττα απέναντι στον Παναθηναϊκό αλλά και την αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Είναι μεγάλη σεζόν, δύσκολο πρόγραμμα. Είχαμε τραυματισμούς, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να πάμε να παίξουμε. Νομίζω ότι έχουμε αυτοπεποίηθηση με την ομάδα που έχουμε, με τα παιδιά που είναι διαθέσιμα. Πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση σαν ομάδα. Το παιχνίδι στη Μαδρίτη είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ άνετοι στην έδρα τους. Εγώ είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα όταν χρειαστεί».

Οι δηλώσεις των Μπαρτζώκα και Σίκμα για τον αγώνα με την Ρεάλ (25/01/24)