Ο Άρης υποδέχθηκε τη Νίκη Βόλου για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα που θα του έδινε από... σήμερα την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η Νίκη Βόλου του Δημήτρη Ελευθερόπουλου από τη πλευρά της, πάλεψε με όλες τις δυνάμεις για να κερδίσει ό,τι μπορεί από τον αγώνα αλλά οι κίτρινοι ήταν καλύτεροι και με τα δύο γκολ του Νταρίντα και το ένα του Σουλεϊμάνοφ στο τέλος του αγώνα.

Δυνατό ξεκίνημα του Άρη - Άστοχος ο Μορόν

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με τη μία ευκαιρία να διαδέχεται την άλλη. Πρωταγωνιστής δεν μπορούσε να έιναι άλλος από το σέντερ φορ των κιτρίνων, Λορέν Μορόν, ο οποίος όμως τις σπατάλησε με κακά τελειώματα. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyn2q29fz2w9)


Η Νίκη Βόλου μάλιστα μετά την ψυχρολουσία των πρώτων λεπτών βγήκε από τα καρέ της απειλώντας τον Άρη με τον Λίταινα να κάνει μία επικίνδυνη σέντρα από αριστερά και τον Κουέστα να αποσοβεί το γκολ για την ομάδα του. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyn2z95mk1d5)

Προηγήθηκε ο Άρης αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ


Ο Άρης συνέχισε την πίεση ψηλά με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να βγάλουν την μπάλα από τη περιοχή τους σε αρκετές περιπτώσεις. Το ίδιο συνέβη και στην φάση του 30ου λεπτού με τον Νταρίντα να εκμεταλλεύεται την κόντρα στο σουτ του Φεράρι και να σκοράρει βάζοντας τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ. Η χαρά τους όμως κράτησε για λίγο μιας και το γκολ τελικά ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyn38crzvzc9)

Με αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης που συνέχισε να απειλεί


Στη αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο Άκης Μάντζιος φανερά απογοητευμένος από την εμφάνιση του πρώτου μέρους έκανε τρεις αλλαγές με σκοπό να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Ο Άρης έγινε πιο επιθετικός με τις λύσεις από τον πάγκο να απειλούν περισσότερο, με τον Μορόν να χάνει ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyn426lbygtt)

Αυτή τη φορά δεν ήταν οφσάιντ ο Νταρίντα και 1-0 ο Άρης


Ο Άρης συνέχισε την πιεσή του και στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης ο Νταρίντα βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα. Αν και αρχικά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, ο παίκτης των γηπεδούχων καλυπτόταν κανονικά μετά το σουτ του Σουλεϊμάνοφ με αποτέλεσμα να γράψει το 1-0 για την ομάδα του

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyn47irapg0p)

Κρατάει το 1-0 ο Γκαραβέλης με εντυπωσιακές επεμβάσεις

Συνέχισε να ψάχνει το δεύτερο γκολ ο Άρης με τον Γκαραβέλη να βρίσκεται σε πολύ καλό βράδυ. Με τους γηπεδούχους να κερδίζουν φάουλ σε πολύ πλεονεκτική θέση ο Βερστάτε σούταρε απευθείας με τον τερματοφύλακα της Νίκης Βόλου να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Νταρίντα και Σουλεϊμάνοφ τον έστειλαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Ο Άρης συνέχισε την πίεση στα τελευταία λεπτά και δικαιώθηκε με τον Νταρίντα να εκμεταλλεύεται τη σέντρα από τα αριστερά και με πολύ ωραία κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 93ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyn4wswe4svt)



Δεν έμειναν εκεί όμως οι γηπεδούχοι μιας και δύο λεπτά αργότερα ο Σουλεϊμάνοφ με πολύ ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη γράφοντας το τελικό 3-0 για τον Άρη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyn4zvqwz8b5)




Άρης ( Άκης Μάντζιος) : Κουέστα, Μοντόγια (46' Οντουμπάτζο) , Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Νταρίντα, Ντουκουρέ( 46' Βερστάτε), Φετφατζίδης ( 46' Σουλεϊμάνοφ), Μανού Γκαρθία (57' Ζαμόρα) , Σαβέιρο, Μορόν

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος) : Γκαραβέλης, Κάσσος, Στίκας, Αντρέου, Αναστασίου, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Πολίτης (84' Τοπαλίδης) , Λίταινας ( 57' Ριμπέιρο), Κρητικός (73' Να'α), Τζιόρας ( 57' Παναγιωτίδης, 83' Βουκελάτος)