Σε πολύ καλό... φεγγάρι φέρεται πως βρίσκεται η σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νικ Κύργιο, με τους δυο τους παρέα με τον Θανάση Κοκκινάκη να βρίσκονται εκτός court και να δειπνούν από κοινού στη Μελβούρνη. Μπορεί η σχέση μεταξύ των δυο τενιστών να έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν ωστόσο κάτι τέτοιο όπως φαίνεται ανήκει στα... παλιά.

Ο Τσιτσιπάς πραγματοποίησε κοινή έξοδο στη Μελβούρνη με τον Κύργιο

Ο Κύργιος δεν συμμετείχε στο Australian Open καθώς προέρχετα από τραυματισμό και τα επίπεδα ετοιμότητας του δεν είναι τα επιθυμητά ενώ από την άλλη ο Τσιτσιπάς που αποκλείστηκε από τον Φριτζ αποφάσισε να παραμείνει στη Μελβούρνη παρόλο που το... ταξίδι του στην διοργάνωση έληξε άδοξα. Μάλιστα, ο Κύργιος είχε χρίσει τον Έλληνα τενίστα ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Τσιτσιπάς στο διάστημα της παραμονής του στη Μελβούρνη αποφάσισε να μετατρέψει μια έξοδο του σε... ελληνική βραδιά αφού βγήκε για φαγητό με τον Κύργιο και τον Θανάση Κοκκινάκη, με τους τενίστες να αποθανατίζουν την στιγμή ανεβάζοντας φωτογραφία στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram.



Φυσικά, τα σχόλια κάτω από την δημοσίευση ήταν αμέτρητα ενώ αυτά που ξεχώρισαν και "έκλεψαν" τις εντυπώσεις ήταν αυτά των συντρόφων των δύο τενιστών. Η αγαπημένη του Στέφανου, Πάουλα Μπαντόσα σχολίασε με μερικά emoji την φωτογραφία ενώ η σύντροφος του Κύργιου, Κοστίν Χατζή πρόσθεσε ελληνικές σημαίες κάτω από τη δημοσίευση.