"Λύγισε" την Κηφισιά και επέστρεψε στις νίκες ο Άρης. Το γκολ που πέτυχε ο Φετφατζίδης στο πρώτο μέρος έμελλε να είναι και αυτό που θα κρίνει την αναμέτρηση, με τους "κίτρινους" να... αντέχουν στην πίεση των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος και να φεύγουν νικητές με 1-0 για την 20η αγωνιστική της Super League.


Άνοιξε λογαριασμό στο ματς ο Άρης με τον Φετφατζίδη

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι ήρθε από την Κηφισιά, με τον Πέιο να κλέβει τη μπάλα και να εξαπολύει σουτ υποχρεώνοντας τον Χουτεσιώτη σε εντυπωσιακή επέμβαση, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cypp74z0rjo9)
Ο Άρης πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 16ο λεπτό, με τον Μενέντεθ να επωφελείται από το λάθος διώξιμο του Τετέι και με ωραία κάθετη να βγάζει σε τετ-α-τετ τον Φετφατζίδη ο οποίος με φοβερό πλασέ έγραψε το 0-1 για τους"κίτρινους".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyppa3aaxxu1)

Χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν για τις δυο ομάδες

Οι γηπεδούχοι είχαν τη μπάλα στα πόδια ενώ προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με αντεπιθέσεις. Όσο κυλούσαν τα λεπτά ανέβαζαν όλο και περισσότερο τις γραμμές τους στο γήπεδο ενώ στο 38ο λεπτό είχαν καλή στιγμή με σουτ του Ματέους Σάντος το οποίο κατέληξε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι.... απάντησαν με κεφαλιά του Φαμπιάνο την οποία και εξουδετέρωσε ο Αναγνωστόπουλος, σε ένα διάστημα που το παιχνίδι είχε αποκτήσει αρκετά έντονο ρυθμό. 

Μόλις ένα λεπτό αργότερο (41'), η Κηφισιά είχε τεράστια ευκαιρία να βρει δίχτυα, με τον Μαντέους Σάντος να συνεργάζεται με τον Τετέι ο οποίος με τη σειρά του έκανε διαγώνιο σουτ όμως αστόχησε από κοντά και έχασε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα για την ομάδα του. Τα σκήπτρα πήραν στη συνέχεια οι Θεσσαλονικείς απαντώντας με μεγάλη ευκαιρία. Ο Φετφατζίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σολόα στη μεσαία γραμμή και μοίρασε στον Σουλεϊμάνοφ που έκανε το σουτ όμως ο Αναγνωστόπουλος του είπε... όχι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cypq5dspa2gp)

Ανέβασε στροφές η Κηφισιά στο δεύτερο μέρος που "άγγιξε" την ισοφάριση

Η Κηφισιά μπορεί να έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με τον Σολόα που "νίκησε" τον Χουτεσιώτη με πλασέ ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ με υπόδειξη από το VAR.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cypqhok6k9y9)
Οι γηπεδούχοι έδειχναν αποφασισμένοι να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, ήταν πιο απειλητικοί στον αγωνιστικό χώρο ενώ είχαν είχαν ευκαιρία με σουτ του Σάντος στο 56ο λεπτό. Στο 58ο λεπτό η ομάδα των βορείων προαστίων είχε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Οζέγκοβιτς ο οποίος έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cypqhoko0aqx)
Όσο κυλούσαν τα λεπτά, το ματς πήγαινε σε πιο αργό τέμπο δίχως πολλές φάσεις. Ο Άρης εστίαζε κυρίως στο αμυντικό και στο ανασταλτικό κομμάτι προκειμένου να διαφυλάξει το υπέρ του προβάσισμα ενώ η Κηφισιά κυνηγούσε το γκολ της ισοφάρισης και έδειχνε αποφασισμένη να "παλέψει" μέχρι τέλους.

Άντεξε στην πίεση της Κηφισιάς και έφυγε με τη νίκη ο Άρης

Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης δεν σημειώθηκε κάποια μεγάλη φάση, με τον Άρη να αντέχει στην πίεση που του άσκησε η Κηφισιά η οποία πίεζε ασφυκτικά τα καρέ των "κίτρινων" όμως δεν κατάφερε να βρει το πολυπόθητο γκολ. Το 0-1 παρέμεινε μέχρι τέλους και οι Θεσσαλονικείς έφυγαν με τους τρεις βαθμούς.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν, Γκόμπελιτς, Σολόα, Τεϊσέιρα, Ίλιεφ (75' Κωνσταντακόπουλος), Πέιος (90' Αντερέγκεν), Μιλίσεβιτς, Μπιφουμά, Μπαρμπόσα, Τεττέι (54' Οζέγκοβιτς).

ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Μοντόγια, Βερστράτε, Τζούρασεκ (74' Μορόν), Φετφατζίδης (57' Νταρίντα), Σουλεϊμάνοφ (57' Σαβέριο), Μενέντες (83' Φεράρι), Σαμόρα (75' Γκαρσία).

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyprem4jcl6p)