Η Μπεσίκτας ήταν καταιγιστική απέναντι στην Μπούρσασπορ την οποία "διέλυσε" με 88-59 στο τουρκικό πρωτάθλημα όμως οι περισσότεροι δεν θα θυμούνται το παιχνίδι για το αγωνιστικό του σκέλος καθώς ο προπονητής των γηπεδούχων, Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς προχώρησε σε μια αρκετά άσεμνη χειρονομία προς τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας της οποίας μάλιστα είχε διατελέσει προπονητής.

Ο προπονητής της Μπεσίκτας έπιασε τα γεννητικά του όργανα απευθυνόμενος στον πάγκο της Μπούρσασπορ

Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Μπεσίκτας με την Μπούρσασπορ και ενώ το σκορ ήταν υπέρ των γηπεδούχων οι οποίοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, ο προπονητής της Μπεσίκτας, Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς γύρισε προς τον πάγκο της πρώην του ομάδας και... έπιασε τα γεννητικά του όργανα, γεγονός που έκανε πυρ και... μανία τους ανθρώπους της Μπούρσασπορ.


Μάλιστα, η Μπούρσασπορ, αποφασισμένη να μην αφήνει το περιστατικό να... περάσει έτσι, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του Αλιμπίγεβιτς ενώ δεν αποκλείεται να φτάσει την ιστορία στα... άκρα και να προσφύγει ακόμη και στα πολιτικά δικαστήρια.