Ο κόσμος της Λίβερπουλ έμαθε ξαφνικά πως από τη νέα σεζόν δεν θα βλέπει στον πάγκο της ομάδας τον Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό να ανακοινώνει την απόφασή του να αποχωρήσει πριν λίγες ημέρες. Ο Κλοπ όμως θέλει να φύγει από την αγαπημένη του ομάδα έχοντας κατακτήσει τα πάντα και η κατάσταση της ομάδας προς το παρόν τέτοιες προθέσεις δείχνει. Κόντρα στη Νόριτς η Λίβερπουλ κέρδισε επιβλητικά με 5-2 και προκρίθηκε στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας σε μια ατμόσφαιρα άκρως συγκινητική πριν τη σέντρα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyqfaf6mmcq1)

Προηγήθηκε στο ημίχρονο η Λίβερπουλ με ασίστ των νεαρών ΜακΚόνελ και Μπράντλεϊ!

Οι "Κόκκινοι" θέλησαν να μπουν δυναμικά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν μόλις στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά του Τζόουνς, χάρη στην ασίστ του νεαρού ΜακΚόνελ στο ντεμπούτο του στην βασική ενδεκάδα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyqfi7xl6qtt)

Στη συνέχεια η ήσυχη γενικά Νόριτς βρήκε ένα κόρνερ στο 22' το οποίο αξιοποίησε άρτια ισοφαρίζοντας με κεφαλιά του Γκίμπσον στο πρώτο δοκάρι που... έπιασε στον ύπνο τον Άλισον και την άμυνά του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyqfregn2u1l)

Η... χαρά της ισοφάρισης, όμως, δεν κράτησε για πολύ για τα "Καναρίνια". Στο 28' ο Μπράντλεϊ ντύθηκε Αλεξάντερ-Άρνολντ και μετά από κλέψιμό του στα δεξιά, έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντάργουιν Νούνιεζ ο οποίος δε λάθεψε και έβαλε εκ νέου μπροστά την ομάδα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyqfms5rbtjd)

Ο Χάκπο έχασε τεράστια ευκαιρία λίγο αργότερα με τους φίλους των "Κόκκινων" να τραβούν τα μαλλιά τους καθώς το 2-1 του ημιχρόνου δεν ήταν σκορ ασφαλείας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyqfo8xg3rpd)

Ο Κλοπ είδε το σκορ να... διευρύνεται και τον Ρόμπερτσον να επιστρέφει

Με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, η Λίβερπουλ θέλησε να καθαρίσει το ματς βρίσκοντας ένα τρίτο γκολ. Αυτό έγινε εν τέλει στο 53' με τον Ντιόγκο Ζότα ο οποίος εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα έξτρα λεπτά που παίρνει απόντως του Σαλάχ. Από εκεί και έπειτα ξεκίνησαν οι αλλαγές με τον Κλοπ να ρίχνει στο παιχνίδι τους Φαν Ντάικ, Σόμποσλαϊ και Ρόμπερτσον με τον Σκωτσέζο να επιστρέφει μετά την πολύμηνη απουσία του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyqgs1wat2ht)

Από κόρνερ του Ούγγρου μέσου ήρθε και το 4-1 με τον Φαν Ντάικ να σκοράρει με... στυλ και να δίνει τη χαριστική βολή στη Νόριτς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyqgs1wpk309)

Οι φιλοξενούμενοι δεν θέλησαν να τα παρατήσουν και συνέχισαν να βγάζουν όσες επιθέσεις μπορούσαν με τον Σάινθ να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ στο 69'. Αυτό το γκολ αφύπνισε τους παίκτες του Κλοπ οι οποίοι διαχειρίστηκαν την υπέρ τους κατάσταση για να πάρουν την πρόκριση.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο αλλά ο τερματοφύλακας Λονγκ, αποσώβησε τον κίνδυνο ουκ ολίγες φορές. Όμως δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και στην κεφαλιά του Γκράφενμπεργκ στις καθυστερήσεις μετά τη δεύτερη ασίστ του Μπράντλεϊ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyqhvz5pz7ft)

Επόμενος αντίπαλος της Λίβερπουλ στον γύρο των "16" του Κυπέλλου Αγγλίας θα είναι ο νικητής του Γουότφορντ - Σαουθάμπτον, ζευγάρι το οποίο οδηγείται σε επαναληπτικό στο "St Mary' s" μετά την ισοπαλία τους με 1-1.