Σ' ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι που διεξήχθη στο Ντένβερ οι Νάγκετς επικράτησαν δύσκολα των Μιλγουόκι Μπακς με 113-107 στο ντεμπούτο του Ντοκ Ρίβερς στο πάγκο των "Ελαφιών".

Η άμυνα έδωσε τη νίκη στους Νάγκετς στο ντέρμπι με τους Μπακς στο NBA

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος καθ' όλη τη διάρκεια του, με το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο με 56-56. Οι πρωταθλητές του NBA ήταν καλύτεροι στην τρίτη περίοδο και πήραν μία μικρή διαφορά της τάξεως των επτά πόντων. Μπορεί να ήταν άστοχοι έξω από τη γραμμή των 7.25 αλλά έβρισκαν τη λύση μέσα από τη ρακέτα με τους Τζαμάλ Μάρεϊ και Νίκολα Γιόκιτς. Ο Σέρβος σέντερ μάλιστα με τις ασίστ τους διέσπασε πολλές φορές την άμυνα της των Μπακς. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyrrajt9cc69)
Όσο το παιχνίδι πήγαινε προς το τέλος, ο δρόμος προς τη νίκη των Νάγκετς περνούσε από την άμυνα τους, με τον Άαρον Γκόρντον να δίνει ένα μεγαλοπρεπέστατο στοπ στον Ντάμιαν Λίλαρντ και να δίνει τέλος σε κάθε προσπάθεια των Μπακς για την νίκη

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyrrjqj71m75)

Πάλεψε ο... άρρωστος Αντετοκούνμπο αλλά δεν τα κατάφερε

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αν και άρρωστος λόγω κρυολογήματος ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι ο κορυφαίος για την ομάδα των Μπακς. Κατάφερε να μείνει στον αγωνιστικό χώρο για 37 λεπτά και πέτυχε double double με 29 πόντους και 12 ριμπάουντ αλλά δεν είχε συμπαραστάτες στην επίθεση των "Ελαφιών". 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyrs0l1c8ne1)

Γιόκιτς και Μάρεϊ χάλασαν το ντεμπούτο του Ντοκ Ρίβερς στο πάγκο των Μπακς

Το ντεμπούτο του Ντοκ Ρίβερς στον πάγκο των Μπακς δεν ήταν θετικό με τους πρωταθλητές Ντένβερ Νάγκετς να φτάνουν σε μία σημαντική νίκη στο φινάλε. Ο Νίκολα Γιόκιτς πέτυχε ακόμη ένα triple double στο NBA με 25 πόντους, 16 ριμπάουντ και 12 ασίστ. Πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Τζαμάλ Μάρεϊ με 35 πόντους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyrrpvratx3d)