Ο Μάρκους Ράσφορντ έμεινε εκτός αποστολής από τη νίκη - πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Νιούπορτ Κάουντι για το Κύπελλο Αγγλίας. Ο Έρικ Τεν Χάγκ ανέφερε πως πρόκειται για "ένα προσωπικό ζήτημα" και τον άφησε εκτός, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν αναφορά για υπερβολική... τεκίλα στον οργανισμό του.

Λόγω... τεκίλας ήταν "άρρωστος" ο Ράσφορντ

Ο Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός είναι σήμα κατατεθέν στη μεσοεπιθετική γραμμή των "Κόκκινων Διαβόλων". Το τελευταίο χρονικό διάστημα όμως δείχνει πως βρίσκεται εκτός εαυτού με πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Ράσφορντ βρισκόταν στην Ιρλανδία την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής φέρεται να βρέθηκε στο Μπέλφαστ για να δει έναν φίλο του την περασμένη Τετάρτη (24/01), επιστρέφοντας δύο ημέρες αργότερα με ιδιωτικό τζετ στο Μάντσεστερ. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε στην ομάδα που είναι άρρωστος και δεν μπορεί να βρεθεί στη προπόνηση. Η "Sun" όμως πήγε το θέμα ένα... βήμα παρακάτω αναφέροντας πως ο Ράσφορντ όχι μόνο βρέθηκε στο Μπέλφαστ αλλά έπινε επί 12 ώρες σερί τεκίλα μέχρι τελικά να... λιποθυμήσει!

Inside Marcus Rashford’s 12-hour Belfast bender

Με 650.000 λίρες και μία... συγνώμη γλίτωσε ο Ράσφορντ την τιμωρία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με το θέμα να έχει πάρει μεγάλη έκταση, η αγγλική ομάδα του επέβαλλε πρόστιμο 650.000 λιρών και τον άφησε εκτός αποστολής από το παιχνίδι κόντρα στην Νιούπορτ Κάουντι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη συνέχεια για να "ρίξει" τους τόνους σχολίασε πως ο Ράσφορντ ανέλαβε την ευθύνη για τις συγκεκριμένες πράξεις και το πειθαρχικό παράπτωμα ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ο ποδοσφαιριστής είναι κανονικά διαθέσιμος για τις προπονήσεις αλλά και τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του, αρχής γενομένης με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Γουλβς για την Premier League.