Στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Ρίο Άβε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριος Βρουσάι, με τον Ολυμπιακό να παραχωρεί τον 25χρονο εξτρέμ στην πορτογαλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι του 2024. Οι Πορτογάλοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του παίκτη μέσω ανάρτησης τους στα social media.

Kαι επίσημα από τον Ολυμπιακό στη Ρίο Άβε ο Μάριο Βρουσάι

Επισημοποιήθηκε η μετακίνηση του Μάριου Βρουσάι από τον Ολυμπιακό στη Ρίο Άβε. Ο παίκτης που είχε ταξιδέψει το πρωί της Δευτέρας στην Πορτογαλία προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες είναι έτοιμος για το νέο βήμα στην καριέρα του που θα τον βρει να αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος ενώ θα έχει την ευκαιρία να πάρει παιχνίδια στα... πόδια του.



"Θα τον προσέχουμε, Ολυμπιακέ. Καλώς ήρθες, Μάριε Βρουσάι", τόνισε στην ανακοίνωση της η Ρίο Άβε. Ο Βρουσάι εντάχθηκε στο δυναμικό των Πειραιωτών το καλοκαίρι του 2015 ενώ έκτοτε έχει καταγράψει συνολικά 100 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα με απολογισμό 6 γκολ και 8 ασίστ. Με την ερυθρόλευκη φανέλα τη φετινή σεζόν, έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια με την πρώτη ομάδα και σε τρία με την β' ομάδα του συλλόγου στην Super League 2.